Alexandra Cane, a brit Love Island valóságshow 28 éves sztárja Tenerifén megreformált bikinitestet villant, sőt saját fitneszvideót forgat – írja a Daily Mail.

Cane 13 kg-t dobott le

Alexandra Cane három hónap alatt közel 13 kg-t adott le, és most bárki alaposan szemügyre veheti az eredményt. A sztár egy falatnyi rózsaszín bikiniben lazított fitneszvideója forgatási szünetében, Spanyolországban, a szálloda medencéje körül.

Alexandra Cane Medence
Alexandra Cane Tenerifén Forgat / Fotó: Connected Photograhpy / Backgrid

A cikk folytatódik a következő oldalon!

Nem sokat bíz a fantáziára

Ebben a merész kétrészesben csobbant vízbe, majd miután látványosan kiszállt a medencéből, egy gyors telefon-ellenőrzés után még napozott egy kicsit. A fantáziára nem sokat bízó darab főleg csípőtájékon emeli ki és engedi láttatni Cane alakját.

Alexandra Cane Medence Hátsó
Alexandra Cane Kiszáll A Medencéből / Fotó: Connected Photograhpy / Backgrid

A cikk folytatódik a következő oldalon!

Már lógnak a régi darabok rajta

A rajongókat meglepte Cane bámulatos átváltozása, amikor elmesélte, hogy közel 13 kg-t adott le mintegy három hónap alatt. Elárulta azt is, hogy most az angol konfekció szerint 6-os méretet hord, és a teljes ruhatárát le kell cserélnie, mert már lógnak rajta a régi darabok.

https://www.instagram.com/p/B6-rXWqAOQp/

Alexandra Cane saját fitneszapplikációval, az Alexandra’s Happy Body Plannel rukkolt elő nemrégiben. Meggyőződése, hogy a külső változása belső átalakulással is járt: új életmódjának köszönhetően már nem szorong és nincsenek pánikrohamai sem.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Most, hogy már XS méretet hordok, azt tervezem, hogy a régi, jó állapotban lévő ruháimat yereményjáték keretében szétosztom a követőim között az Instagramon. Találjanak új gazdára, aki elhordja őket, én pedig beszerzek egy vadi új ruhatárat. Még szerencse, hogy tél van, így jól elvoltam a bő pulcsikban. De most már lötyög rajtam minden. Azért fenekem és csípőm még mindig van, a méretem is változhat még, de nagyjából 6-ost hordok[/perfectpullquote]

– nyilatkozta a valóságshow-szereplő.

Alexandra Cane applikációja, a Happy Body Plan segíthet abban, hogy a felhasználók megvalósíthassák a fogyókúrás céljaikat, és jobban érezzék magukat a bőrükben. Az edzéseket a „Transformation Guru”, azaz az átváltoztatásairól híres Aaron Phillips edző állította össze magas intenzitású és izomtónust fejlesztő gyakorlatokból.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Az applikáció napi tíz perces edzéseket ír elő. Szeretném kihangsúlyozni, hogy 80%-ban a táplálkozáson múlik az eredmény. De a diéta nagyon szórakoztató, cseppet sem szigorú. A testmozgásnak egyáltalán nincs döntő szerepe[/perfectpullquote]

– magyarázta Cane.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet