Bill Fischert hatalmas takarítási munkálatokra kényszerített egy télre készülő mókus, aki pár nap alatt 160 kilónyi dióval pakolta tele a férfi autóját.

Egyetlen mókus keserítette meg Bill Fischer napjait

A 24.hu is cikkezett Bill Fischer szerencsétlen esetéről. Egyetlen mókus munkája keserítette meg életét. Az autó legkülönbözőbb részeit pakolta tele citromnyi diókkal, és az állat a férfi kutyáját is folyamatosan hergeli.

A hűtőventilátor, a szélvédők mögötti rész is tele volt dióval, de még a sárvédőket is le kellett szerelni a takarításhoz. Az összes diót nem is sikerült eltávolítani, hiszen a mókus olyan helyeket is feltöltött, amihez a férfi nem tud hozzáférni.

Local 12/WKRC-TV on Twitter: "This story, and more photos, are nuts -- literally.Squirrel stores thousands of nuts inside man's parked truck over just a few days: https://t.co/uT53v75R5j pic.twitter.com/GJjWHz78KA / Twitter"

This story, and more photos, are nuts -- literally.Squirrel stores thousands of nuts inside man's parked truck over just a few days: https://t.co/uT53v75R5j pic.twitter.com/GJjWHz78KA

Elbűvölő paparazzi-képek az állatvilágból

Az állatok és a fotósok együttműködésében most sem kell csalódnunk.

Tovább olvasom »
Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet