Új hajszín, új év, új album. A Grammy-rekorder megunta a szőke tincseket.

Sokakat meglepett Billie Eilish az új külsővel

Billie Eilish dalszerző-énekes máris az újévi fogadalmak, változások elébe menne? Csütörtökön a 19 éves popsztár barna hajjal debütált az Instagramon, látszólag lemondva tavasz óta tartó platinaszőke stílusáról.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

BILLIE EILISH (@billieeilish) által megosztott bejegyzés

Rajongóit és ismertebb követőit egyaránt meglepte a hirtelen jött változás, amit Eilish csak ennyivel kommentált a fotóhoz írt felirattal: “Hiányzom?” A fotót cikkünk megjelenése előtt több mint 12 millióan kedvelték, pedig csak 1 napja töltött fel a popsztár.

Korszakváltások

Eilish számára nem idegen, hogy stílusváltásaival sokkolja a rajongókat. A védjegyévé vált zöld tincsekkel tarkított haját szőkére festette, mint írtuk fentebb. A szóban forgó fotó egyébként rekordot döntött, ugyanis hat perc alatt több mint egymillió lájkot kapott.

A világosabb tincsek sokáig vártak, ugyanis a Grammy-díjas elmondta, a hathetes festési folyamat során halloweeni parókát viselt, hogy elrejtse a haját. Később elárulta, a színváltozás oka az új albumának, a Happier Than Everrel egybeforrt korszakváltás volt.

Kapcsolódó cikk

„Nem tudtam sehová menni ezzel a hajjal, mert nyilvánvalóan én voltam, felismertek az utcán. Anonimitást akartam” – mondta Eilish az Elle-nek még korábban, a szőkére festés előtt.

„A minap közzétettem egy videót, amikor még zöld hajam volt, és láttam, hogy az emberek azt mondják: „Hiányzik ez a Billie, a zöld hajú Billie”. Még mindig ugyanaz az ember vagyok” – tette hozzá.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet