Billie Eilish a fehérneműs fotósorozat mellett az új albuma, a Happier Than Ever és annak nyitódala, a Your Power apropóján interjút adott.

A fehérneműs fotósorozata megosztotta a rajongóit

A brit Vogue júniusi címlapján Billie Eilish Grammy-díjas dalszerző-énekes látható. Mint arról beszámoltunk, megosztotta a rajongókat az Eilish által korszakváltásnak nevezett fehérneműs fotósorozat.

A lapnak interjút is adott. Az őt ért kritikákról azt mondta, „hirtelen képmutató vagy, ha meg akarod mutatni a bőrödet, és könnyelmű vagy, egy lotyó, egy ribanc”. 

Billie-Eilish-Uj-Album-Happier-Than-Ever-Your-Power-Vogue
Billie Eilish Szőkén / Fotó: Kelia Anne Maccluskey

Mint hozzátette: „ha az vagyok, akkor büszke vagyok rá”. Azt is elmondta, hogy nem szabadna, hogy bármiféle tiszteletet megvonjon azoktól, akik megmutatják a testüket és bőrüket.

Billie Eilish a Happier Than Ever apropóján beszélt az abúzusról

„Nem ismerek olyan lányt vagy nőt, akinek ne lett volna furcsa vagy nagyon rossz tapasztalata férfiakkal” – mondta a Vogue-nak. Az énekesnő szexuális abúzusról és hatalommal való visszaélésről is beszél a címlapinterjúban. Ennek apropóján került szóba a július 30-ra ígért új albuma, a Happier Than Ever nyitódala, a Your Power, amelyhez videóklipet is készített.

Billie Eilish - Your Power (Official Music Video)

Listen to "Your Power", out now: https://BillieEilish.lnk.to/YourPower​Pre-order the new album "Happier Than Ever", out July 30: https://BillieEilish.lnk.to/...

Mint mondta a Happier Than Ever nyitódalát mintegy nyílt levélként címezi azoknak az embereknek – többnyire férfiaknak –, akik visszaélnek a helyzetükkel, többnyire fiatal lányokkal és fiúkkal szemben.

Tényleg azt gondolom, hogy a férfiak alapvetően nagyon gyengék. Annyira könnyen elvesztik [az önuralmukat]. »Elvárod, hogy ne fogdossanak a férfiak, ha ilyen ruhát viselsz?« Komolyan, ennyire gyenge vagy? Ne már! Menj és maszturbálj

– fakadt ki Eilish, aki hozzátette, teljesen mindegy, ki kicsoda, milyen életet élt, milyen helyzetben van, kikkel veszi körül magát az ember, mennyire erős vagy okos, bárkit ki lehet használni. Úgy vélte, még azon nőket is megtévesztik, akik nagyon magabiztosnak és erős akaratúnak tartják magukat.

Kapcsolódó cikk

A dalszerző-énekes szerint ilyen esetekben különösen kínos, megalázó és demoralizáló rájönnie valakinek, hogy bántalmazzák, miközben azt gondolta, hogy sokat tud erről. Eilish-sel szemben is visszaélt egy idősebb zeneipari figura a pozíciójával, de erről nem akart többet mondani.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet