Billie Eilish interjújában elárulta, mik voltak a legjobb döntései az eddigi pályafutása során.

Tud nemet mondani

Billie Eilish a Telekom angol nyelvű kulturális portáljának, az Electronic Beats új podcastjának adott közel fél órás interjút Los Angeles-i otthonából, amit az NME szemlézett. A beszélgetés során elárulta: az, hogy ragaszkodott az elképzeléseihez a videók készítése során, valamint hogy legjobb karrierdöntései közé tartozik, hogy megmaradtak bátyjával, Finneas-szal az otthoni zeneszerzésnél.

Billie Eilish Telekom Interju
Billie Eilish / Fotó: Vincent Haycock / Telekom Electronic Beats

„Eddig mindig ragaszkodtam a saját ötleteimhez és az általam elképzelt megvalósításhoz a videóklipek készítése során. A másik, ami nagyon bejött, hogy továbbra is a bátyámmal dolgozunk együtt, és nem egy csomó ismeretlennel. Azzal sincs semmi baj, de szerintem nálam nem sült volna el jól” – mondta Eilish.

Billie Eilish a testszégyenítőket szégyenítette meg turnéja nyitóbuliján

„Ha kényelmes ruhát hordok, nem vagyok nőies. Ha levetkőzöm, kurva vagyok. Annak ellenére, hogy még sosem láttad, már ítéletet mondasz a testemről, és megítélsz miatta. Miért is?” A kétperces videót Billie Eilish a 22 dalból álló koncertjének vége felé vetítették le, az All The Good Girls Go To Hell előtt – írja a .

Elmesélte, hogy egyszer kapott egy jótanácsot azzal kapcsolatban, hogy nemet mondani a legerősebb dolog a világon. Azaz egy nemnek milliószor nagyobb ereje van egy igennél.

„Szerintem a bátyámmal már évek óta alkalmazzuk ezt a gyakorlatot, és rájöttünk, hogy nem kell mindenre igent mondani. Még akkor sem, ha sokkal több pénzzel járna. Inkább azt tesszük, ami a hasznunkra válik vagy amit helyesnek vélünk” – mondta a riport során az énekesnő.

Lady Gaga jótékonysági szuperbulijára is hivatalos

Eilish hozzátette, hogy nem akar túlzott elvárásokat állítani maga elé vagy túl távolra tekinteni a jövőben, hanem inkább a jelenben él és nem aggódik azon, hogy mit hoz a jövő.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Nem arról van szó, hogy direkt keresztbe teszek magamnak. Mindig is a tetteimen agyalok, és hogy, amit teszek, milyen hatással lesz majd a világra és az emberek életére. Ne gondoljátok, hogy nem érdekel a jövőm. Nagyon is érdekel, csak nem akarok állandóan kattogni rajta[/perfectpullquote]

– jelentette ki.

„Egyébként is túl sokat agyalok, úgyhogy inkább most maradnék a jelenben, a jelenlegi körülmények között pedig főleg. Mert bizony most van itt életem legjobb időszaka, szóval nem akarok lemaradni róla” – nyilatkozta.

Billie Eilish újabb díjat kapott, és ha már ott volt, előadta a James Bond-dalt, a Nincs idő meghalnit

Kedd este tartották az idei Brit Awards-gálát Londonban, az O2-ben, és díjat kapott többek között a friss Grammy-rekorder Billie Eilish és két londoni rapper, Stormzy és Dave is, írja a Az év albuma a rapper, Dave Psychodrama című lemeze lett. Stormzy a legjobb brit szóló előadó kategória győztese lett.

Április 18-án Eilish részt vesz a Lady Gaga által szervezett One World: Together at Home  elnevezésű jótékonysági koncertjén többek közt Paul McCartney és a Coldplay frontembere, Chris Martin társaságában. Az egész Egyesült Államokban élőben közvetített eseményen adományokat gyűjtenek majd az ENSZ koronavírus-alapítványa számára.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet