Mint megannyi unatkozó sztár, Billie Eilish is Instagram Live-on jelentkezett be nemrégiben, hogy kicsit beszélgessen a fanjaival. Közben feltűnt Lil Pump rapper is.

Először fel sem tűnt az énekesnőnek

Billie Eilish Instagram-oldalán indított élő videót, és a kommentek közt egy ismert név is feltűnt, aki tett egy szerencsétlen próbálkozást arra, hogy felszedje az énekesnőt.

Billie Eilish Lil Pump Szerelmet Vallott
Billie Eilish (B) És Lil Pump (J) / Fotó: Getty Images

Az élőzés során Eilish az Amerikai szépség filmzenéjéből énekelt részleteket, eközben bukkant fel Lil Pump a kommentszekcióban, és mindenféle kertelés nélkül a lényegre tért. Mint írta, “Te vagy életem szerelme.” Eilish először ügyet sem vetett rá, azonban Lil Pump tovább folytatta a nyomulást, és megkérdezte, elviheti-e randizni a dalszerző-énekest. Sőt, feleségül is kérte: “Elvennélek feleségül” – írta.

https://twitter.com/JeisonL04243830/status/1252150776828436483

Erre már Eilish is felfigyelt, aki öblösen nevetett egyet és közölte, “köszi, nem.”

No Title

Billie’s reaction to Lil Pump’s “plz lemme wife you” comment in to which he responded with “I’m serious. Lemme take u on a date” pic.twitter.com/K7bvaPWmhj

Ezt követően tovább küzdött Pump, de arra már nem reagált a Bad Guy énekesnője.

Eilish a csúcson

A még mindössze 18 éves énekesnő idén több rekordot is megdöntött. Egyfelől annyi Grammy-díjat nyert, amit még soha senki egy idény alatt. Másfelől ő a legfiatalabb, aki James Bond-főcímdalt rakott le az asztalra. Egy NME-nek adott interjúban el is mondta, hogy most van itt élete legjobb időszaka, nem is akar lemaradni róla.

Bár megvan a hírnévnek a hátránya is. Néhány napja számoltunk be arról, hogy felkerült a netre egy szexvideó, amiben a felbukkanó hölgy hasonlít az énekesnőre.

Billie Eilish Pornofilm
Részlet A Kompromittáló Filmből

Eilish reagált az esetre, aki felháborítónak tartja, hogy ezzel próbálják mocskolni őt és/vagy maguknak hírnevet szerezni.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet