Me&Dad Radio (Én és apu rádió) című műsorban Billie Eilish és az apja a kedvenc zenéikről fognak értekezni.

Eilish családtagjai is felbukkannak a műsorban

Billie Eilish énekli a legújabb James Bond-film, a No Time To Die főcímdalát, amelynek premierje későbbre tolódik a koronavírus-járvány miatt.

Billie Eilish
Billie Eilish, Az Énekesnő / Fotó: Sky News

Az énekesnő a járvány alatt sem tétlenkedik és Apple Music’s Beats 1 rádiós platformot használva indította el apjával, Patrick O’Connellel közös szórakoztató zenei műsorát, írja az NME. A hat epizódból álló sorozat premierje május 8-án volt az Apple Musicon.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Az apám és köztem évek óta megvan az a kapcsolódási pont, hogy megosztjuk egymással a zenéket. Az apám mutatott meg olyan dalokat, amelyek a kedvenceim lettek, és én pedig olyan zenéket mutattam neki, amelyeket imád és rajong értük[/perfectpullquote]

– árulta el Eilish. Azt is elmondta, hogy a későbbi epizódokban az anyja és fivére-alkotótársa, Finneas is szerepelni fognak.

Webby Awards-díjra jelölték a sztárt

Az Apple szerint a műsor zenei anyagait korszakok és zsánerek alapján válogatták össze, hallhatóak lesznek a legnépszerűbb dalok mellett zenei ritkaságok egyaránt.

Billie Eilish kiröhögte Lil Pumpot, miután a rapper szerelmet vallott neki

Billie Eilish Instagram-oldalán indított élő videót, és a kommentek közt egy ismert név is feltűnt, aki tett egy szerencsétlen próbálkozást arra, hogy felszedje az énekesnőt. Az élőzés során Eilish az Amerikai szépség filmzenéjéből énekelt részleteket, eközben bukkant fel Lil Pump a kommentszekcióban, és mindenféle kertelés nélkül a lényegre tért.

Eilish a testvérével együtt élő adásban jelentkezett a Play It Forward Live-kampány részeként. A műsorban Eilish debütáló albuma mellett a koronavírus-világjárvány témáját is megvitatták.

Billie Eilish – No Time To Die (Audio)

Listen to “No Time To Die”, the theme song for the 25th James Bond film, out now: http://smarturl.it/NoTimeToDie Follow Billie Eilish: Facebook: https://www….

Eilish az idei Webby Awards jelöltjei között is szerepel, amit a vírushelyzet miatt Webbys From Home (Webbys Otthonról) névre kereszteltek át.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet