Hallgatom Billie Eilish újabb díjat kapott, és ha már ott...

Billie Eilish újabb díjat kapott, és ha már ott volt, előadta a James Bond-dalt, a Nincs idő meghalnit

Promóció

A Grammy-díjas Billie Eilish és két londoni rapper, Stormzy és Dave is kapott a Brit Awardsot. De díjazták a Foals-t is.

Eilish mellett Stormzy és Dave is díjat kapott

Promóció
- Advertisement -

Kedd este tartották az idei Brit Awards-gálát Londonban, az O2-ben, és díjat kapott többek között a friss Grammy-rekorder Billie Eilish és két londoni rapper, Stormzy és Dave is, írja a Vulture. Az év albuma a rapper, Dave Psychodrama című lemeze lett.

A Grammy-díj után a Brit Awards-ot is bezsebelte Eilish / Fotó: Dave J Hogan / Getty Images

Stormzy a legjobb brit szóló előadó kategória győztese lett. A legjobb női szóló előadó díját pedig Mabel vehette át.

Woke up one year older and wiser and as best solo female Brit award winner!!! Best birthday present everrr. What is life?! 😭❤️ 📸: @davebenett Styled by @annatrevelyan wearing @maisonvalentino ❤️

104.8k Likes, 1,134 Comments – M a b e l (@mabel) on Instagram: “Woke up one year older and wiser and as best solo female Brit award winner!!! Best birthday present…”

Az énekesnő édesanyjának, Neneh Cherrynek mondott köszönetet, aki éppen 30 éve maga is elnyerte a brit popzenei díjat.

A Foals és Lewis Capaldi is díjjal távozott

Az estén, amelynek házigazdája Jack Whitehall televíziós műsorvezető volt, a legjobb együttes trófeáját a Foals szerezte meg, meglepetésre megelőzve a nagy esélyesnek tartott Coldplayt és a Bastille-t is. Az idei Sziget Fesztiválra mind a Foals, mind Stormzy, mind Mabel is ellátogat. Az év brit daláért járó díjat az énekes-dalszerző Lewis Capaldi nyerte el, akárcsak a legjobb új előadó címét a Someone You Loved című számáért.

Billie Eilish az alvási paralíziséről és a rémálmairól: Senki ne diagnosztizáljon a dalszövegeimből!

A fiatal énekesnő nyíltan beszél az éjjelente rátörő panaszokról a írásában. „Teljesen kikészülök tőlük” – vallotta be az énekesnő. Ugyanakkor a When We All Fall Asleep, Where Do We Go? (Hova megy mindenki, amikor alszik?) című lemezén található számok egy részét is az alvási paralízise és a rémálmai ihlették.

Eilish, akinek tehetségét február elején négy Grammy-díjjal is elismerte az amerikai lemezakadémia, a Brit Awards szavazóitól a legjobb nemzetközi női előadó díját vehette át.

Nemrégiben egyébként műtárgy vált egy kiállításon Eilish. A nemzetközi mezőny legjobb férfi énekese pedig Tyler, The Creator lett.

A 18 éves Eilish az estén bemutatta a Nincs idő meghalni című James Bond-filmhez szerzett új főcímdalát is, amelyet egy 22 tagú zenekarral, Hans Zimmer és Johnny Marr közreműködésével adott elő. Az O2 arénában megrendezett gála fellépői között volt még Mabel, Capaldi és Stormzy is.

Billie Eilish – No Time To Die (Live From The BRIT Awards, London)

Listen to “No Time To Die”, the theme song for the 25th James Bond film, out now: http://smarturl.it/NoTimeToDie Follow Billie Eilish: Facebook: https://www.facebook.com/billieeilish Instagram: https://www.instagram.com/billieeilish Twitter: https://twitter.com/billieeilish YouTube: https://www.youtube.com/BillieEilish Email: http://smarturl.it/BillieEilishEmail Store: http://smarturl.it/BillieEilishStore See NO TIME TO DIE – in theaters April 2020.

A ceremónia végén Rod Stewart korábbi együttesének tagjaival, Ronnie Wooddal és Kenny Jonesszel adta elő a Stay With Me című klasszikust.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3