Billie Eilish arról mesélt, hogy fiatalon sok pornót nézett, ami negatív hatással volt rá, amikor elkezdett szexuális életet élni.

Azt hitte, a pornónézés menő

A fiatal énekesnő egy rádióinterjúban mesélt a tinédzserkori pornónézésről, írja a 444. Billie Eilish elmondása szerint erőszakos tartalmakat is látott, és később emiatt nehezen mondott nemet olyan dolgokra, amik nem voltak jók neki.

Annak idején úgy gondolta, a pornónézés segítheti abban, hogy megtanulja, hogyan kell szexelni, és kifejezetten menőnek tartotta magát, amiért nincsenek problémái a pornóval és a benne látottakkal. Ma már azonban egészen más a véleménye, úgy gondolja, „szétcseszte az agyát”, amiért fiatalon nézett ilyen tartalmakat, és rémálmai is voltak.

Billie Eilish gyalázatosnak gondolja a pornót

Ma már „gyalázatosnak” tartja a pornót, és kritizálta a benne szereplő tárgyiasítást, a női testek és a szex ábrázolását.
Úgy gondolja, a pornó eltorzítja a szexről alkotott képet, és nehezíti azt is, hogy lássuk, mit jelent a beleegyezés.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csuti kulcsar edina gwm

Csuti: Nekem nem jó, ha Edináék veszekszenek

Szabó András Csuti mondataiból arra lehet következtetni, hogy Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatában bőven akadnak mélypontok, viták és anyagi nehézségek is. Mindeközben az egykori házasok között béke és nyugalom honol.