A fiatal énekesnő, Billie Eilish időleges távolsági parancsot kért egy férfi ellen, aki az utóbbi időben többször is átlépte szülei birtokának határát különböző indokok folytán. 

Neveletlen magatartás

Billie Eilish, a 18 éves, széles körökben ismert és meglehetősen nagy rajongótáborral rendelkező énekesnő hétfőn aláírta az időleges távolsági parancsot egy rajongója ellen, aki különböző indokok miatt az elmúlt egy héten hét alkalommal lépte át szülei birtokának határát, engedély nékül. A Los Angeles-i bíró rendelkezése szerint a Prenell Rousseau nevű férfinak 183 méteres távolságot kell tartania az énekestől és hozzátartozóitól, írja a BBC.  

Billie Eilish Rajongo Tavolsagtartas
Billie Eilish Távolságtartási Végzést Kért Egy Rajongója Ellen / Fotó: Getty Images

A távolságtartási határozatban leírtak szerint a 24 éves rajongó furcsa, neveletlen magatartást képviselt. Magában beszélt és nem vett fel arcmaszkot sem, ami most így a koronavírus-járvány idején különösen veszélyes. 

Hangos tőle a média

Billie Eilish a karantén ideje alatt szülei otthonában tartózkodik, amióta lefújták a világturnéinak fellépéseit a jelenlegi a járvány megjelenését követő pár hét után. Az énekesnő azonban nem tűnt el a Covid-19 alatt sem, többek között Lady Gaga Together At Home és a Homefest James Corden’s Late Late Show Special rendezvényén is részt vett. A májusban bejelentett terve szerint pedig apjával készített rádióműsorában is hallható lesz. 

Billie Eilish a testszégyenítőket szégyenítette meg turnéja nyitóbuliján

„Ha kényelmes ruhát hordok, nem vagyok nőies. Ha levetkőzöm, kurva vagyok. Annak ellenére, hogy még sosem láttad, már ítéletet mondasz a testemről, és megítélsz miatta. Miért is?” A kétperces videót Billie Eilish a 22 dalból álló koncertjének vége felé vetítették le, az All The Good Girls Go To Hell előtt – írja a .

A fiatal énekesnő mindent megtesz annak érdekében, hogy a nehéz időszakokat is mentális egészségét és jó kedélyét fenntartva tudja átvészelni. Elmondása szerint élete legjobb időszakát éli, amiről nem akar lemaradni. Mindenesetre nem Prenell Rousseau volt az egyetlen, akinek magatartására határozott lépésekkel felelt. Rajongói szerint az énekesnő egy pornófilmben is feltűnt, ám Eilish nem érti, miért mocskolják a nevét ilyen vádakkal. Nemrégiben Lil Pumppal is összetűzésbe került, kiröhögte a rappert, aki szerelmet vallott neki. 

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet