Billie Eilish mindent megtesz, hogy több fiatal menjen el szavazni

Billie Eilish is vállán viseli az amerikai közéletet, tekintve, hogy egyre kisebb a fiatalok szavazókedve.

Egyre kisebb a fiatalok szavazókedve

Az énekesnő egy pártfüggetlen szervezettel együttműködve szeretné elérni, hogy a koncertjein regisztrálhassanak a szavazók a választásra.

Billie Eilish
Billie Eilish / Fotó: Grammy

Nem titok, hogy mind az USA-ban és az Egyesült Királyságban történelmi mélyponton van a fiatalok szavazókedve. Ezért Billie Eilish úgy döntött, biztatja rajongóit, hogy szavazzanak, írja a Dazed.

Billie Eilish újabb díjat kapott, és ha már ott volt, előadta a James Bond-dalt, a Nincs idő meghalnit

Kedd este tartották az idei Brit Awards-gálát Londonban, az O2-ben, és díjat kapott többek között a friss Grammy-rekorder Billie Eilish és két londoni rapper, Stormzy és Dave is, írja a Az év albuma a rapper, Dave Psychodrama című lemeze lett. Stormzy a legjobb brit szóló előadó kategória győztese lett.

Eilish ezen a héten is felszólította rajongóit, hogy szavazzanak a március 3-ai Szuperkedden, amit Bernie Sanders és Joe Biden nyert meg a Demokrata oldalon.

Számos híresség állt ki Bernie Sanders mellett Szuperkedden

Számos híresség állt ki Bernie Sanders mellett a Szuperkedden Modellek és színésznők népszerűsítik Sanderst! Emily Ratajkowski modell volt az első celeb, aki közösségi médián keresztül megosztotta, hogy voksolt a Szuperkedden. Ratajkowski természetesen Bernie Sanders-re szavazott, hiszen kampányolt is a demokrata politikus elnökjelöltért.

Az énekesnő bejelentette, hogy a HeadCount, szavazásnépszerűsít szervezet csatlakozott a közelgő Where Do We Go? világturnéjához.

Billie Eilish szintén elsőként szavazhat

A pártfüggetlen szervezet részt vesz az énekesnő koncertjein, hogy szavazásra inspirálja a fiatalokat és a választással kapcsolatos kérdéseiket megválaszolják.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Mint sokan közületek én is első alkalommal szavazok. És nektek is meg kell győződnötök arról, hogy már regisztráltál a szavazáshoz[/perfectpullquote]

– hívta fel a figyelmet Eilish a közösségi médiában megosztott videójában.

No Title

you can now register to vote by texting BILLIE to 40649.if you are attending billie’s show tonight at the bill graham civic you will be able to register in person! #TheFutureIsVoting pic.twitter.com/Q39lrpIEMR

Billie Eilish Where Do We Go? turnéja március 9-én kezdődött Miamiban, az amerikai helyszíneken kívül számos más kontinensre is ellátogat majd a popsztár.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból