Billie Eilish beváltotta néhány hete belengetett ígéretét: a róla szóló dokumentumfilm bemutatója után lezárja a 2019 óta tartó zenei korszakát, és megújul. 

A zöld-fekete korszak vége

Egy korszak véget ért: Billie Eilish ikonikus neonzöld-fekete frizurája immár a múlté, írja a Dazed. A popsztár március 17-e óta platinaszőke loknikat visel. Új frizurájával a közösségi oldalán lepte meg rajongóit.

Az előző, és meglehetősen jellegzetes hajviselete 2019 óta az énekesnő imázsának részévé vált, és tulajdonképpen egybeesett karrierjének fénysebességű felívelésével. Debütáló albuma, a When We All Fall Asleep, Where Do We Go? néhány hónappal korábban jelent meg, és a Bad Guy című szám hatalmas világsiker lett.

Billie Eilish Uj Szoke Frizura
Billie Eilish kiszőkült / Fotó: Billie Eilish Instagram

Az akkor új frizurája is annyira kirívóan és újszerűen hatott, mint maga az Eilish-jelenség, és hamarosan karakteres megjelenéséhez ugyanúgy hozzátartozott, mint az extravagáns bő ruhadarabok. Néhány kósza kitérőtől eltekintve két éven át viselte az eleinte inkább alkalminak, rövid távra inkább megfelelőnek tűnő fazont. Alkalmilag láthattuk ezüst árnyalatú és kék hajszínnel is, a xanny klipjében pedig egy teljesen hétköznapi barna parókával tűnt fel, amitől a rajongók teljesen bepánikoltak. Végül azonban mindig visszatért a hajtőtől induló rikító zöld tónushoz. 

Kapcsolódó cikk

Most azonban véglegesnek tűnik a váltás. Ezt még tavaly decemberben maga Eilish hozta rajongói tudtára, amikor bizalmasan elárulta nekik, hogy amint lezárul a jelenlegi zenei korszaka, ismét kész változtatni megjelenésén. A korszakhatárt pedig a róla szóló dokumentumfilm, a The World’s A Little Blurry bemutatójához kötötte.

Új korszakot kezdek. Hamarosan bejelentést teszek, mert elkészültem valamivel, amit nemsokára kiadhatok

– lengette be a rajongóknak, hogy hamarosan új lemezzel jelentkezik.

Az új frizura nagy sikert aratott a rajongók körében

A dokumentumfilmet februárban mutatták be, és Eilish betartotta a rajongóinak tett ígéretét. Az Instagramon megosztott egy videót, amelyben már új, szőke frizurájával parádézik. Az új stílus ismertetőjegyei a kócos hatású, fokozatosra vágott fürtök és a hosszú, a szemekbe lógó frufru. A rajongók természetesen elárasztották szivecskékkel, felkiáltójeles, lelkes megjegyzésekkel. Többen egyenesen Marilyn Monroe-hoz hasonlították. Pedig mintha inkább a kinézetét naponta változtató Lady Gagára emlékeztetne, amikor éppen szőke, és aki egyébként szívesen vállalná Eilish mentorálását.

 

Az új frizura tehát jó eséllyel egy új zenei korszak kezdetének az előjele. Néhány héttel ezelőtt ugyanis az énekesnő elmesélte, hogy a karanténban felvették új lemezének anyagát. Úgyhogy lépjünk túl gyorsan a neonzöldre festett hajtövek feletti gyászon, mert eljött Billie Eilish új korszaka.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet