Billie Eilish már dolgozik az új albumán, és életrajzi filmet is forgatnak róla

Billie Eilish zsúfolt évnek néz elébe, az új album mellett dokumentumfilmet is készít életéről.

Eilish egy, az ALTer EGO koncertje előtt adott rádióinterjúban beszélt a 2020-as terveiről. Természetesen firtatták az új lemezének megjelenését is. Eilish elárulta, hogy idén nem jelenik meg új albuma, de a stúdiómunkálatokat 2020-ra tervezi, írja a Dazed.

Billie Eilish uj album
Billie Eilish életét dokumentumfilm dolgozza fel / Fotó: BillieEilish.com

Az énekesnő beszélt az Apple TV+ számára készülő dokumentumfilmjével kapcsolatban is: „Nagyon rémisztő. Nagyon félek tőle. 2018 júliusa óta folyik a filmkészítés… Rengeteg olyan felvétel van, amit még senki sem látott. Ez megrémít” – fogalmazott Eilish.

Billie Eilish-től lesz hangos az új James Bond-film, a Nincs idő meghalni

Billie Eilish-től lesz hangos az új James Bond-film, a Nincs idő meghalni Így reagált a fiatal szerzőpáros, amikor megkapták a lehetőséget Billie Eilish írja és adja elő a 25. James Bond-film, a Nincs idő meghalni főcímdalát, és ezzel ő lesz a legfiatalabb előadó, aki Bond-betétdalt énekelhet.

A dokumentumfilmet R.J. Cutler rendezi. A produkció munkálataiban Eilish kiadója, az Interscope Records is részt vesz.

Billie Eilish – bad guy

Listen to “bad guy” from the debut album “WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?”, out now: http://smarturl.it/BILLIEALBUM Follow Billie Eilish: Facebook: …

Eilish legutóbb 2019 márciusában jelentetett meg lemezt, When We All Fall Asleep, Where Do We Go? címmel. Nem kell azonban aggódniuk a rajongóknak, idén sem maradnak új Eilish-dal nélkül. Ő fogja ugyanis énekelni a legújabb James Bond-film, a Nincs idő meghalni főcímdalát.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból