Billie Eilish zsúfolt évnek néz elébe, az új album mellett dokumentumfilmet is készít életéről.

Eilish egy, az ALTer EGO koncertje előtt adott rádióinterjúban beszélt a 2020-as terveiről. Természetesen firtatták az új lemezének megjelenését is. Eilish elárulta, hogy idén nem jelenik meg új albuma, de a stúdiómunkálatokat 2020-ra tervezi, írja a Dazed.

Billie Eilish Uj Album
Billie Eilish Életét Dokumentumfilm Dolgozza Fel / Fotó: Billieeilish.com

Az énekesnő beszélt az Apple TV+ számára készülő dokumentumfilmjével kapcsolatban is: „Nagyon rémisztő. Nagyon félek tőle. 2018 júliusa óta folyik a filmkészítés… Rengeteg olyan felvétel van, amit még senki sem látott. Ez megrémít” – fogalmazott Eilish.

Billie Eilish-től lesz hangos az új James Bond-film, a Nincs idő meghalni

Billie Eilish-től lesz hangos az új James Bond-film, a Nincs idő meghalni Így reagált a fiatal szerzőpáros, amikor megkapták a lehetőséget Billie Eilish írja és adja elő a 25. James Bond-film, a Nincs idő meghalni főcímdalát, és ezzel ő lesz a legfiatalabb előadó, aki Bond-betétdalt énekelhet.

A dokumentumfilmet R.J. Cutler rendezi. A produkció munkálataiban Eilish kiadója, az Interscope Records is részt vesz.

Billie Eilish – bad guy

Listen to “bad guy” from the debut album “WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?”, out now: http://smarturl.it/BILLIEALBUM Follow Billie Eilish: Facebook: …

Eilish legutóbb 2019 márciusában jelentetett meg lemezt, When We All Fall Asleep, Where Do We Go? címmel. Nem kell azonban aggódniuk a rajongóknak, idén sem maradnak új Eilish-dal nélkül. Ő fogja ugyanis énekelni a legújabb James Bond-film, a Nincs idő meghalni főcímdalát.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk