Megvan a potenciális gonosztevő Ewan McGregor személyében az új DC-filmben

Csak nemrég jelentették be, hogy mikor érkezik a DC-szuperhősnő különítménye, a Birds of Prey. Most pedig már a potenciális gonosztevő is megvan Ewan McGregor személyében.

Sharlto Copley és Ewan McGregor esélyese a Birds of Prey hősnői ellenfelének, Black Masknak a szerepére. A karaktert először 1985-ben láthattuk, a Batman 386. számában, mint Gotham egyik félelmet nem ismerő, de a félelemben és különösképp a kínzásban nagy örömét lelő alvilági vezére.

Eyelőre úgy tűnik, a stúdió nem tud választani a két színész, Ewan McGregornak (Barátom, Róbert Gida, Star Wars, Trainspotting) és Copley-nak (District 9, Elysium) között.

Sharlto Copley És Ewan Mcgregor / Fotó: Northfoto

Akár még az is lehet, hogy össze kell majd mérniük az erejüket, de legalábbis színészi tehetségüket a szerep kedvéért.

Ewan McGregorral folytatódik a Ragyogás / ContextUs

Stephen King 2013-ban publikálta A Ragyogás című 1977-es regénye folytatását. Az Ragyogásból Stanley Kubrick rendezésében 1980-ban született a filmes feldolgozás Jack Nicholson főszereplésével, amely a horrorműfaj egyik meghatározó klasszikusa lett. Álom doktor című könyv filmes adaptációja most a Warner Bros. stúdióban készül.

Továbbá kiderült, hogy Jurnee Smollett-Bell és Mary Elizabeth Winston csatlakozhatnak Margot Robbie Harley Quinnjéhez mint Huntress és Black Canary.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból