Bíró Ica, vagyis a Metál Lady egy kastélyban recepciós, ahol 24 órás műszakokat is elvállal.

Bíró Ica az RTL Klub Reggeli műsorában vendégeskedett, ahova éppen egy 24 órás műszakból érkezett a stúdióba, írja168

Ahogy már mi is írtunk róla, az énekesnő három munkahellyel kénytelen kiegészíteni a nyugdíját, a kastély recepciója mellett egy butikban, egy tévénél riporter és mostanában a színpadra is visszatért. A megterhelés ellenére a Metal Lady lelkesen bezsélt arról, hogy végre újra dolgozni tud. 

Januártól kezdtem el dolgozni, egy barátnőm hívott fel, filmgyári helyszínbiztosító voltam. Ez azt jelenti, hogy a filmgyári forgatások alatt vigyáztam az értékekre. Autóban kellett aludni, de izgalmas volt.

“Az egész életemet és a cirkuszt, ami körülöttem volt, úgy éltem meg, mintha a saját filmem főszereplője lettem volna. Butikban eladó, egy kastélyban recepciós, de 24 órában. Én tegnap odamentem hat órára reggel, végig ott voltam, ma hatkor váltott a kolléga. Beültem a kocsiba, hazamentem, jött értem egy taxi, és ő hozott” – mesélte.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csuti kulcsar edina gwm

Csuti: Nekem nem jó, ha Edináék veszekszenek

Szabó András Csuti mondataiból arra lehet következtetni, hogy Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatában bőven akadnak mélypontok, viták és anyagi nehézségek is. Mindeközben az egykori házasok között béke és nyugalom honol.