Bíró Ica nyugdíjas korba lépett, de ez nem jelenti azt, hogy pihenne, riporteri munkájával folyamatosan mozgásban tartja magát.

Bíró Ica riporterként dolgozik a Buda Környéki Televíziónál, elmondása szerint nagyon mozgalmas a munkája, eseményekre jár, tudósít és interjúkat csinál, írja24.hu.

Ugyan nyugdíjas lettem, de a Metal Lady soha nem lesz néni: tovább kell pörögnöm, az elmúlt időszak történései miatt. Nincs is a kényelmes, láblógatós, jól megérdemelt pihenés a végigdolgozott évtizedek után

– magyarázta, hozzátéve, hogy nagyon szereti a munkáját, és igyekszik folyamatosan tájékozódni arról, mi érdekli az embereket, hogy minél tartalmasabb riportokat tudjon készíteni. 

Komoly segítség számomra, hogy az elmúlt évtizedekben a médiában szerepelve megismerhettem, hogyan zajlanak az ilyen folyamatok, így könnyen beleszoktam az új feladatkörömbe.

A Metál lady egy életrajzi könyv írását is fontolgatja, de szeretné, ha a kötet boldog befejezést kapna, így reméli, hogy a kálváriája után végre eljön az ő ideje is. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet