A Fülöp-szigeteken jött világra egy különös lény, amit a helyiek “mutáns ördögnek” neveztek el.

Egy fülöp-szigeteki farmer szörnyülködve tapasztalt, hogy a kecskéje két utódot hozott világra, amelyből az egyik félig disznó, félig ember kinézetű lény. Most attól tart, hogy ez az eset balszerencsét fog hozni a rá és az egész családjára egyaránt.

Mutans Kecske Mirror
A Fülöp-Szigeteki “Mutáns Ördögnek” Nevezett Bizarr Lény / Mirror

Vannak akik egyenesen azt állítják, hogy a bizarr kecskelény egy mutáns ördög. Így most az egész család rettegésben él, nem tudni, mikor sújt le rájuk a balsors.

A borzongást tovább fokozza, hogy mindkét újszülött és az anyakecske is elpusztult, és ezt már a balszerencse első jelének tartják a helyiek.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Mindannyian sokkhatás alatt állunk. Nem tudunk magyarázatot adni a torzszülött lény kinézetére[/perfectpullquote]

– nyilatkozta egy kétségbeesett asszony.

A Fülöp-szigeteki Egyetem Állat-tudományi Intézetének munkatársa, Dr. Agapita Salces sietett kivizsgálni a bizarr esetet. A tudós arra a következtetésre jutott, hogy egy méhen belüli fertőzés okozhatta a mutációt.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]A genetikai mutációnak az egyik lehetséges oka, hogy az anyakecskét egy Rift-völgyi láz betegséget hordozó szúnyog fertőzhette meg és ez vezetett az újszülött állat rendellenes fejlődéséhez[/perfectpullquote]

– adott megnyugtató magyarázatot a bizarr jelenségre Dr. Salces.

Half-Pig Half-Human Baby Goat

A farmer was baffled after one of her goats gave birth to this mystery half-pig half-human mutant creature. The woman, 40, said the pregnant goat went into l…

Egy amatőr videófelvétel is megörökítette a bizarr kecskelényt.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Qatar-WC

Hogyan fogadjunk a 2022-es labdarúgó-világbajnokságra

Már majdnem itt az ideje a világ legrangosabb tornájának – a 2022-es labdarúgó-világbajnokságnak. Az idei év sok újítással jár. Az egyik az, hogy ez az első alkalom, hogy egy közel-keleti ország ad otthont a világbajnokságnak.

alvás pihentető alvás tippek alváshoz egészséges alvás egészséges életmód

Ezeket edd, és ezeket kerüld, ha nem tudsz aludni

Jó alvás nélkül nincsenek jó nappalaink, de még rosszabb, hogy nem lehetünk teljesen egészségesek sem. Sokan szenvednek kialvatlanságban anélkül, hogy foglalkoznának vele, pedig komoly következményei lehetnek, ha hosszútávon nem tudunk megfelelően pihenni.

betegség hírességek hírességek betegségei maria cross halle berry lil wayne tom hanks toni braxton catherine zeta-jones 4

Hírességek, akik krónikus betegséggel élnek

A betegség nem válogat. A következő sztárok mind megvívták a maguk harcát különböző egészségi problémákkal és saját példájukon keresztül bebizonyították, hogy krónikus betegségekkel is lehet együtt élni, mégpedig boldog életet.

liszt gluténmentes liszt liszt fajták liszt típusok zabliszt rizsliszt csicseriborsó liszt kókuszliszt

Ezek a gluténmentes lisztek, ha alternatívákat keresel

A legtöbben fehér lisztet vagy teljes kiőrlésű lisztet használnak a főzéshez, sütéshez. Ezek glutént tartalmaznak, amire néhányan allergiásak, de mindannyiunk emésztőrendszere nehezen birkózik meg vele, emellett pedig egyéb negatív mellékhatásai is vannak.