Akik szeretik a tábortüzek hangulatát, hamar rajongóivá válnak az OFYR grilleknek. A gyártó termékei korosztálytól függetlenül nagy népszerűségnek örvendenek, ezért alakítottak ki olyan kiegészítőket is, amik a hangulatos grillezés mellett a biztonságra is kiemelt figyelmet fordítanak.

Miben rejlik az OFYR grillek varázsa?

Külső megjelenésüket a felhasznált anyagok teszik különlegessé. A bázist adó corten acélnak köszönhetően kifejezetten tartós grillsütőkről beszélhetünk, amik ellenállnak az időjárás viszontagságainak, és mindemellett stílusos kiegészítői lehetnek bármelyik kertnek.
Nagy előnye, hogy a középen található nagyobb mélyedés miatt nem csak faszén, hanem fa égetésére is alkalmasak. Mivel a hőt a középső részén adja le a lapos sütőfelületnek, a hőeloszlás nem egyenletes, így akár egyszerre lehet rajta különböző sütési igényű ételeket, például húsokat és tojást is sütni.
Ofyr Grill Grillplaza Tuzvedelmi Gyuru Borkoteny
/ Fotó: Grillpláza

Az OFYR grill a sütögetés végeztével kifejezetten gyorsan tisztítható. Ehhez nincs más teendőd, csupán a sütőfelületről az ételmaradványokat és olajos szennyeződéseket a tűzbe kotorni, majd egy nedves ronggyal áttörölni azt.

Ezek a grillek ugyan roppantmód egyszerűen használhatóak, mégsem szabad megfeledkezni a sütögetés közben a biztonságról sem. A kerti sütés-főzés alkalmával rengeteg éles, hegyes és nem mellesleg forró eszközzel találkozhatunk, amik egy óvatlan mozdulat során komoly sérüléseket okozhatnak. Ahhoz, hogy megfelelő védelemmel legyünk ellátva, a gyártó különböző segédeszközökkel is hozzá tud járulni.

Ha Te is a lehető legnagyobb biztonság mellett szeretnél grillezni, nézd meg a Grillplaza.hu kínálatában található OFYR kiegészítők listáját!

Tűzvédelmi gyűrű

Akiknek van gyermeke, tudják, hogy a balesetek a lehető legváratlanabb helyzetekben is elő tudnak fordulni. Ahol lehetőség van rá, érdemes odafigyelni a megelőzésre. Hogy a forró sütőfelülethez véletlenül se érjen senki, tanácsos egy tűzvédelmi gyűrű beszerzése.

Bőrkesztyű

A legbiztonságosabb az, ha a tűzhely környékén senki sem lebzsel, de a szakácsnak mindenképpen a környéken kell lennie, időnként pedig a forró eszközöket is meg kell érinteni vagy át kell helyezni azokat. Az OFYR bőrkesztyűje akár 500 fokig is meg tudja védeni a szakács bőrét a veszélyes égési sérülésektől, de ettől függetlenül ajánlott csak a legszükségesebb esetekben forró eszközökhöz nyúlni. A legjobb az, ha kivárod, míg az eszközök a lehető legjobban lehűlnek.

Bőrkötény

Ahogy a konyhában, úgy a kinti sütés-főzés közben is óhatatlanul találkozhatsz pattogó zsírral, de a grillezés egyéb veszélyeket is rejteget magában. Mivel itt az izzó szénnel és fával is kell számolnod, ajánlatos egy magasabb hővédelemmel ellátott köpenyt beszerezned. Ezek közé tartozik az OFYR bőrköpenye is, ami amellett, hogy kiváló védelmet nyújt az égési sérülések ellen, kifejezetten stílusos darab, az idők során a bőr érése pedig folyamatosan szebbé teszi.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csimpistore.com - 2022 június - LinkMarketing - 2

Maradjunk kreatívak!

A kreativitás csak akkor valósulhat meg, ha a fantáziánk szabadon, kötöttségektől mentesen szárnyalhat.

Nincs több cikk