Többször is kívántam már, hogy bárcsak Björk lenne az anyám. A kora is ideális, a zenéi eszméletlenek, és kivételes érzéke van a technológiához. Egy élettartamú zenei szoftvert használ, hogy a hierarchikus rendszereket kikerülje, 3D nyomtatott maszkokat visel, és olyan pénznemben bocsájtja ki albumát, aminek a megértését mi csak tettetni tudjuk. Már meg sem lepődünk, hogy Björk nem használ olyan appokat, mint egy közember. Facebook helyett sétálni megy, Tinder helyett pedig él.

“Az élettel randizom” – mondta a Guardiannak az izlandi ikon, amikor új albumáról, az Utopiáról beszélgetett velük. Björk nincsen teljesen a randizós appok ellen, csak nem akarja felváltani emberi kapcsolatait IRL-ekkel. Amikor új albumát “Tinder-albumnak” hívta, kifejtette az új találkozások izgalmát és aggodalmát. 

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Azért adtam ezt a nevet, mert szerintem vicces. Nyilván én sosem lennék fent a Tinderen.[/perfectpullquote]

Persze, ha meggondolná magát, akkor máris lenne egy tök jó profilképe. A Tinder nem az egyetlen dolog, amihez hasonlította az új albumát. Máshol buja szigethez társítja, ahol a növények a Simpsons három szemű halait idézik, és egy D.I.Y. erődhöz, messze Donald Trumptól. Habár másvilági képeket használ, nem menekül el a valóságtól és még mindig van remény benne a világunk számára. Különösen izgatja az elavult ideák visszatérése.

“Ami igazán érdekes, hogy mennyit változnak manapság a fiút”– utalt a hozzá hasonló nők szexuális zaklatására.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]A mostani tinik nagyon érzékenyek. Talán ezt az érzést kell megcéloznom következő alkalommal. [/perfectpullquote]

A mérgező férfiasság halálát nagy dolog előre megjósolni, de Björk már többször megmutatta, hogy ez pont az ő asztala

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet