Hallgatom A Black Madonna néven elhíresült DJ a karantén alatt...

A Black Madonna néven elhíresült DJ a karantén alatt Dua Lipa-remixalbumot készített

Promóció

Marea Stamper, akit leginkább DJ Black Madonnaként ismernek, elkészítette Dua Lipa Levitating albumának remixváltozatát. Madonna és Missy Elliott zeneszámait is felhasználta.

Titokban dolgozott a remixen

Promóció
- Advertisement -

Az amerikai DJ-zenei producer az elmúlt hónapokban titokban dolgozott a Dua Lipa-remixeken. A zenei különlegesség Club Future Nostalgia néven jelenik meg, írja a The Guardian.

Stamper elárulta, hogy a karanténban töltött idejének nagy részét az emeleti stúdióval rendelkező londoni, teraszos házában töltötte. Egész nap pizsamában és a kutyája társaságában dolgozott laptopján. Az élelmet és vizet is csak férje unszolására vette magához a DJ.

Black Madonna / Fotó: Aldo Paredes

Black Madonna általában a nyarat fesztiválról fesztiválra utazva tölti a világ minden táján. A járványhelyzet miatt viszont március óta egyetlen fellépése sem volt. A bulik elmaradása miatt így a Dua Lipa-album vált elsődleges projektjévé.

Dua Lipa a New York-i Divathét kollekcióiban éli a popsztárok életét egy reklámfilmben

Az elmúlt években az albán származású brit énenesnő igazi stílusirányzatot hozott létre. Az őzike szemű, brit popsztár az áprilisban megjelenő Future Nostalgia című albumának megjelenésére készül. Természetesen divattal megfűszerezve, a legjobb márkákkal és tervezőkkel együtt működve. Az album egyik nagy slágere, a Physical című szám.

A 42 éves Stampert 14 évesen ragadta magával a rave-stílus világa. Kirívó megjelenése miatt elbocsátották a Kentucky-i középiskolából. Ezután belevetette magát az utópisztikus ravestílusba, breaktáncosként dolgozott és a legnagyobb népszerűsítője lett az illegális rave-eseményeknek. Évekkel később a Chicago-i Smartbar állandó DJ-jévé lépett elő, majd saját zenei anyagain kezdett dolgozni. A 2012-es Exodus című anyagával olyan DJ-k érdeklődését is felkeltette, mint Derrick Carter, majd pedig kinevezték az év Mixmag DJ-jének. Karrierje egyre ívelt felfelé, világ körüli túrnék követték egymást, miközben római katolikus vallásosságának köszönhetően sikerült két lábbal a földön maradnia. Később férjhez ment és Leytonban telepedett le. A The Guardian megjegyzi, hogy sokáig depresszióval és szorongással küzdött.

Missy Elliott is elismerte a DJ-t

Levitating remix-szel Dua Lipa, Madonna és Missy Elliott keresztmetszete kézzelfoghatóvá vált. Ez egy ideális felállás, hiszen a DJ mindig is bálványozta Madonnát, Missy Elliottot pedig a Stamper család kedvencei közé tartozik.

Dua Lipa – Levitating (feat. Madonna and Missy Elliott) [The Blessed Madonna Remix] (Official Video)

Stream Levitating: https://dualipa.co/levitatingremix Get the new album Future Nostalgia : https://dualipa.co/futurenostalgia Directed by Will Hooper Product…

„Nagyon jó munkát végeztél” – ismerte el tweetjében Missy Elliott a mixeket. A bejegyzésen Stamper anyja könnyekig meghatódott.

Voltak, akiknek nem tetszett az új anyag. A Dua Lipa-rajongók halálos fenyegetéseket küldtek Twitteren a DJ-nek.

Black Madonna rajongói között / Fotó: Aldo Paredes

Black Madonna egyaránt lelkes híve az LMBTQ és a Black Lives Matter mozgalmaknak.

A videót cikkünk megjelenéséig majd’ 8 millióan tekintették meg.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3