Nézem Film A Netflix elárulta, melyik Bandersnatch-befejezést választották a legkevesebben

A Netflix elárulta, melyik Bandersnatch-befejezést választották a legkevesebben

Promóció

A Black Mirror interaktív filmje, a Bandersnatch egyedülálló alkotás a Netflixen. A choose-your-own-adventure-történet elsöprő sikert aratott. A streamingszolgáltató megosztott néhány statisztikát.

Promóció
- Advertisement -

A Bandersnatch által a nézők kezébe került az irányítás. A történetnek öt fő befejezése van, és számtalan apró részlet múlik azon, milyen opciókat választunk.

Csúnyán ráfázhat a Netflix a sikersorozata, a Black Mirror miatt

Tavaly év végén, december 28-án robbant a hír: kijött a Bandersnatch, a Black Mirror interaktív epizódja. A néző maga formálhatja a történet alakulását. A streamingszolgáltató, a Netflix újítása nyomán a néző választhatja ki a jelenetek folytatását. A Bandersnatch számos szakmai vitát generált, ami meglepő, hiszen minden egyes epizód következetesen, gondosan megkomponált- hamarosan erről részletes kritikát is olvashattok a ContextUs on.

Ahogy a DesignTaxi is kiemelte, a szolgáltatóra nem jellemző módon számos statisztikával gazdagaította a twitter népét. Megtudhattuk például, hogy a nézők 60 százaléka választotta a Frosties márkát a főhős reggelijének.

Az amerikai nézők 73 százaléka fogadta el a lehetőséget, hogy Stefan a Tuckersoftnál dolgozzon.

A Netflix azt is elárulta, a brit nézők kevésbé rajonganak a teapazarlás ötletéért. Az internacionális statisztika alapján a közönség 55,9 százaléka borított teát a számítógépre. Az angol és ír nézőknél ez a szám csak 52,9 százalék.

NX on Twitter

@netflix Relax. It’s hard to predict the future! And it’s even more difficult to change the past. Out of the 5 main endings, the one where Stefan goes on the train with his mum *fights tears* was the path least traveled. https://t.co/NhxbbmSzZj

Talán a legizgalmasabb információ mégis az, melyik befejezés volt a legkevésbé népszerű. A szolgáltató adatai alapján azt a befejezést látták legkevesebbszer, amikor Stefan felszáll édesanyjával a vonatra.

Promóció
ForrásDesigntaxi
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3