Nézem Film Ezeket lehet tudni a Black Mirror ötödik évadáról

Ezeket lehet tudni a Black Mirror ötödik évadáról

Promóció

A díjnyertes antológiasorozat, a Black Mirror ötödik évada ugyan sokáig váratott magára, ám hamarosan visszatér a képernyőkre. Az NME összegyűjtötte a legfontosabb tudnivalókat.

Promóció
- Advertisement -

Az ötödik évad csúszását a Black Mirror: Bandersnatch interaktív film készítése okozta, de a Netflix sorozata június ötödikén végre visszatér három új epizóddal. A széria készítője, Charlie Booker elmondása alapján igyekeznek optimistább hangvételű epizódok gyártásával érdekesebbé tenni maguknak a munkát.

Black Mirror: Season 5 | Official Trailer | Netflix

Three new stories about the future we should have seen coming. Black Mirror returns June 5th. Watch Black Mirror, only on Netflix: https://www.netflix.com/blackmirror SUBSCRIBE: http://bit.ly/29qBUt7 About Netflix: Netflix is the world’s leading internet entertainment service with 130 million memberships in over 190 countries enjoying TV series, documentaries and feature films across a wide variety of genres and languages.

Az új évad három részből áll, a szereplők listáját gazdagítja többek között Miley Cyrus, Andrew Scott és Anthony Mackie. Úgy tűnik, idén a szuperhősfilmekből ismert színészekre kerül a reflektorfény a Black Mirrorban: Anthony Mackie a Bosszúállókból lehet ismerős, illetve az Aquaman főgonoszát alakító Yahja Abdul-Mateen II is szerepet kapott az ötödik évadban.

Csúnyán ráfázhat a Netflix a sikersorozata, a Black Mirror miatt

Tavaly év végén, december 28-án robbant a hír: kijött a Bandersnatch, a Black Mirror interaktív epizódja. A néző maga formálhatja a történet alakulását. A streamingszolgáltató, a Netflix újítása nyomán a néző választhatja ki a jelenetek folytatását. A Bandersnatch számos szakmai vitát generált, ami meglepő, hiszen minden egyes epizód következetesen, gondosan megkomponált- hamarosan erről részletes kritikát is olvashattok a ContextUs on.


Az évad megjelenési dátumát bejelentő hivatalos trailer után a sorozat Twitter-oldalán megosztottak egy-egy klipet minden egyes epizódhoz. A Miley Cyrus-t szerepeltető epizód a Rachel, Jack and Ashley Too címet viseli. A trailer alapján az énekesnő karaktere egy az Alexához hasonló robotot tesz a piacra, a dolgok pedig hamarosan sötét fordulatot vesznek.

Black Mirror on Twitter

Ashley, are you okay?” https://t.co/8uF4gfRqnZ

A második klip a Smithereens epizódot mutatja be, ebben Andrew Scott kapta a főszerepet. Ehhez a részhez már a zeneszerzőt is megerősítették, a japán Ryuichi Sakamoto felel az epizód kísérőzenéjéért. Andrew Scott egy taxisofőrt alakít, aki egy alternatív útvonalat választ a reptérre, mielőtt fegyvert tart egy utasára.

Black Mirror on Twitter

Don’t forget to rate your drivers. https://t.co/TfhEABj5QD

Az utolsó videóban pedig egy termékenységi applikációt használó párral ismerkedhetünk meg, a férfi karakter pedig gyanúsan viselkedik.

Black Mirror on Twitter

Is there someplace else you’d rather be? https://t.co/qRHa8m2rzt

Ez az epizód pedig a Striking Vipers címet kapta.

Promóció
ForrásNME
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3