A Blackpink K-pop banda Dua Lipa után Selena Gomezzel is kollaborált

Blackpink K-pop zenekar és Selena Gomez összeállt az Ice Cream dalért.

Összefogtak a zenészlányok

A népszerű K-pop együttes, a Blackpink korábban Dua Lipával készített közös számot Kiss and Make Up címmel, majd pedig Lady Gaga a májusban megjelent, Chromatica albumon található Sour Candy kapcsán működött közre a lánycsapattal.

blackpink
BLACKPINK / Fotó: YG Entertainment

Selena Gomez pedig a cukormázas Ice Cream című kislemez slágerének elkészítésekor csatlakozott a Blackpink csapatához.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Nagyon izgatott vagyok! A lányok nagyok jók és imádom a zenéjüket[/perfectpullquote]

– nyilatkozta Gomez.

Közös turnét is terveztek

Az énekesnők korábban azt tervezték, hogy közösen turnéznak majd, a pandémia viszont keresztülhúzta számításaikat.

A TikTokos tinik ismét Donald Trump megtrollkodására készülnek

Nincs könnyű dolga mostanában Donald Trumpnak: a koronavírus-járvány újra fellángolt Amerikában, a Black Lives Matter mozgalomra érdemi választ vár az ország, miközben oda kéne tennie magát a novemberi elnökválasztási kampányban. Ráadásul két leleplező könyv is készült róla, az unokahúga írásá nak megjelenését közvetlenül a választás előttre időzítették.

„Nagyon ismerjük őt, nagyon nagy rajongói vagyunk. Egy ideje egyébként már megvan ez a dalunk. Azonban az az ötletünk támadt, hogy legyen benne Selena is, hiszen biztosak voltunk benne, hogy nagyon fog hozzá passzolni ez a stílus” – magyarázták a Blackpink-lányok.

BLACKPINK – ‘Ice Cream (with Selena Gomez)’ M/V

BLACKPINK – ‘Ice Cream (with Selena Gomez)’ Come a little closer cause you looking thirsty Imma make it better sip it like a Slurpee Snow cone chilly Get it …

Az Ice Cream már a megjelenésekor azonnal a listák élére került.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból