Május 10-én látták utoljára Blazsó Domonkos operaénekest, és már a II. kerületi Rendőr-főkapitányság is kereste. Azonban két nappal később, kedden előkerült.

Több napig volt távol

Mint ahogyan beszámoltunk róla, Blazsó Domonkos operaénekes eltűnt. A rendelkezésre álló adatok szerint az operaénekes május 10-én délután Budapest XII. kerületéből ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról.

Blazso Domonkos Operaenekes Eltunt
/ Fotó: Blazsó Domonkos Hivatalos Facebook-Oldala

A Papageno színházi portál azt írja viszont, hogy a művész hazatért, amit a Blikknek a család is megerősített. Azt, hogy Blazsó merre járt az elmúlt időszakban, egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

Nehéz anyagi körülmények között él

A művész ismeretségi körének elmondása alapján, a művész az utóbbi időszakban nagyon nehéz anyagi körülmények között élt. A basszbariton utoljára március 11-én posztolt utoljára a hivatalos Facebook-oldalán. Egy tavaly június 30-ai posztja szerint takarítói munkát keresett Facebookon, az ismerősi körében. A hozzászólók sem hitték el, hogy ilyen súlyos a helyzet, mire humorosan azt reagálta Blazsó, hogy “ígérem, amint hív a Metropolitan, odamegyek.”

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet