A család szerdai közleménye szerint Bob Saget halálát nem alkohol vagy drog okozta. A humorista valamibe beverte a fejét, majd elaludt, és többet nem ébredt fel.

Nem gondolkodott sokat a fejsérülésén és elaludt

A komikust és a Full House sztárját január 9-én találták holtan egy floridai szállodai szobában. Az azt megelőző este még fellépett a környéken egy stand-up turné részeként, írja a The Guardian.

„A hatóságok megállapították, hogy Bob fejsérülés következtében halt meg” – mondta Bob Saget családja. „Arra a következtetésre jutottak, hogy véletlenül beütötte a tarkóját valamibe, nem gondolt rá, és elaludt. Nem volt szó drogról vagy alkoholról.”

Bob Saget halálához nem volt köze szerhasználatnak vagy idegenkezűségnek

A 65 éves Bob Sagetet a szállodai ágyán találták, és semmi jele nem volt az idegenkezűségnek – közölték a hatóságok a múlt hónapban. Egy szállodai biztonsági tiszt lépett be a szobába, miután Saget nem jelentkezett ki, és hívta a 911-et, amikor észrevette, hogy nem reagál.

Saget legismertebb szerepe a szeretett egyedülálló apa, Danny Tanner szerepe volt a Full House című sitcomban, valamint az Amerika legviccesebb házi videóinak műsorvezetőjeként ismerték.

Saget az I Don’t Do Negative Comedy Tour miatt volt úton. 

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet