Bobby Shmurda ‘Hot Boy’ rapper 2021 végéig maradhat börtönben

A Hot Boy néven ismert rappert, Bobby Shmurda nem szabadulhat 2021 év végéig, elutasította a bíróság a szabadlábra való helyezéséről szóló kérvényt.

A teljes büntetést le kell ülnie

Nem szabadulhat idő előtt Bobby Shmurda – ismertebb nevén: Hot Boy – a börtönből, így döntött a New York-i bíróság – tudta meg a Vulture.

Az ügyvédje korábban kérvényezte a rapper feltételes szabadlábra helyezését, de a szeptember 15-ei meghallgatása után az illetékesek úgy döntöttek, Shmurda nem szabadulhat, és a teljes büntetését le kell tölteni, ami azt jelenti, hogy leghamarabb csak 2021. december 11-én hagyhatja el a kótert.

Bobby Shmurda rapper borton
Bobby Shmurda ‘Hot Boy’ rapper és ügyvédje, Alex Spiro a manhattani bíróságon 2016. október 19-én / Fotó: Bebeto Matthews / AFP

A feltételes szabadlábra helyezésben annyira bizakodó volt a jogi csapata, hogy a rapper ügyvédje, Alex Spiro a sajtónak a napokban még arról emailezett, hogy örül, hogy hamarosan otthon lehet Shmurda.

Szerencsésebb volt viszont Tekashi 6is 9ine nevű pályatársa, aki a koronavírus-járvány miatt hamarabb távozhatott a börtönből. Persze nem ment minden zökkenőmentesen, ugyanis majdnem lebuktatta magát a házi őrizetben.

Hat éve tölti büntetését

A mára már több mint 650 millió nézettséget számláló (YouTube-on) Hot N*gga című dalával befutott rapper már hat éve van börtönben, miután a GS9 nevű utcai bandában való tevékenységeiért letartóztatták és elítélték. Bobby Shmurda állítólag készen állt volna rögtön stúdióba vonulni a szabadulása után, de jelenleg úgy tűnik, az új trekkekre még várnik kell a rajongóknak.

Bobby Shmurda – Hot N*gga (Official Music Video)

Download “Shmurda She Wrote” at iTunes: http://smarturl.it/SmSheWr Amazon: http://smarturl.it/SSheW Google Play: http://smarturl.it/shmr Spotify: http://smar…

Nemrég egyébként Solo 45 grime nevé rappert ítélték el, 24 évet kapott. Mint beszámoltunk róla, videóra vette erőszakos tetteit, a bíróságon inkább kiküldték az embereket a tárgyalóteremből, annyira dráma felvételeket vetítettek le.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból