Bochkor Gábor kigyógyult a koronavírus-fertőzésből

Hosszú hetek vannak Bochkor Gábor rádiós (Retro Rádió) és tévés (ATV) műsorvezető mögött. Azonban a két héttel ezelőtt elkapott koronavírus-fertőzésből kigyógyult.

Jól érezte magát, nem volt súlyos a fertőzés

Majd’ két hete jelentette be az ATV tévécsatorna, hogy Bochkor Gábor, az egyik műsorvezetőjük, koronavírus-fertőzött. 

Bochkor Gabor koronavirusos retro radio
Bochkor Gábor, a Retro Rádió és az ATV műsorvezetője / Fotó: Szabolcs László

A műsorvezető a körülményekhez képest jól érzi magát, csak enyhébb tünetei vannak.

A közérzete jó volt

A Blikk érdeklődésére megerősítette a hírt.

A hír igaz, pozitív lett a tesztem. Kedd (október 27-e – a szerk.) óta hőemelkedésem és pici izomfájdalmam van, amire fájdalomcsillapítót szedek. A közérzetem teljesen jó, szaglásom és ízlelésem van, úgyhogy ezzel egészen jól elvagyok

– mondta Bochkor október végén. Azt is elmondta, amint úgy érezte, hogy gyengélkedik, azonnal riasztotta a munkatársait. Bár a gyorstesztje negatív lett, a PCR-teszt már kimutatta a fertőzést.  Amíg nincs meg mindenkinek a negatív eredménye, addig senki nem megy be a rádióba a kollégák közül, és az ATV-n futó #Bochkor felvételei is elmaradnak.

"Rohadt egy élet ez így"

“Sajnos ezért megint itthon kell maradnom, noha nem vagyok bezárva, nem indul újra a 10 nap” – kezdte bejelentkezését november 10-én otthonról a műsorába. 

Kapcsolódó cikk

Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

“El vagyok keseredve, rohadt egy élet ez így. Rohangálsz fel-le, mint egy oroszlán a ketrecben. El vagyok keseredve, már nagyon menne ki az ember. Mást nem tudok, csak kitartani” – tette hozzá Bochkor, akinek második tesztje is pozitív lett november 10-én.

Azonban 12-én, csütörtökön örömhírrel szolgált. A reggeli műsorban maga jelentette be, hogy noha a héten még otthonról rádiózik, de hétfőn már visszatér a Retro Rádióba, ugyanis már nem koronavírus-fertőzött.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból