Bochkor Gábor nem ért egyet a mosódió és az újrahasznosítható vécépapír használatával.

Bochkor GáborRetró Rádióban futó Bochkor című műsorában beszélt környezettudatosság jegyében készített termékekről alkotott véleményéről, írja24.hu.

A mosószerek által termelt szemét lecsökkentésére használt mosódiót, és az újrahasznosítható, mosható vécépapírt hozta fel példaként. 

Ezek mind, ilyen erőltetett dolgok, amiket kitalál valami barom, abból keletkezik néhány bulvárcikk, néhány idióta, tényleg ilyen batikolt nadrágos anyuka meg is csinálja, érted, és a trend, az nem ez.

” És ezeknek tévéjük sincs otthon, van néhány kellemes füstölőjük, meg balzsammal gyógyítják a fekélyeket. Ezek használják a szaros kendőt. Ha egyáltalán…”

Az a veszélyes, hogy emberek ezt kitalálják, és elkezdik bizonytalanná tenni azokat, akik aggódnak a környezetért. Mindig van egy anyuka, aki hazaviszi az első mosódióját. Az első újrahasználható törlőt. Mindig van egy idióta és megszenvedi az egész család.

“Aztán lehet, rájönnek, hogy baromság, de eltelik egy fél év, egy év, érted, de ezzel kínoznak embereket…” – folytatta, majd hozzátette, hogy nem tudja, mitől környezettudatosabb kimosni a vécépapírt.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet