Bódi Guszti idősebb fia, Ifj. Bódi Guszti egy héttel ezelőtt az nyilatkozta, hogy nincs jó kapcsolata a családjával, és évek óta nem beszélnek. A család azóta rengeteg bántó kommentet kap.

Bódi Csabi is reagált a nyilatkozatra, mivel elmondása szerint a szüleit nagyon megviselte a sok bántás, írjaBlikk.

Kötelességemnek érzem, hogy megvédjem a szüleimet! Anyukám korábban stroke-ot kapott, apukámnak pedig szívrohama volt, és féltem őket, hogy a mostani helyzet miatt veszélybe kerül az egészségük.

“Ők nem beszélnek, nem viszi rá őket a lélek, hogy elmondják a teljes igazságot, mert ezzel ártanának a kis Gusztinak és saját magukat is lejáratnák. Viszont látom, hogy a szüleim mennyire összetörtek. A fellépéseken ugyanúgy örömet adtak az embereknek, ahogy tették azt az elmúlt 45 évben, viszont az utóbbi hét történései után úgy léptek színpadra, hogy kifelé mosolyogtak, belül pedig sírtak.”

45 éven keresztül becsületes munkával felépítettek egy életművet, amin most csorba esett. Nagyon szeretném ezt kiküszöbölni, de – sajnos – már egy életen át nyomot hagy ez az egész

– árulta el, majd a testvérét is védelmébe vette:„Kikérem magamnak azt, hogy ő egy drogos lenne! Megvívta a maga harcát az életben, sikerült legyőznie a démonjait és talpra állt, amiért mi mindannyian nagyon büszkék vagyunk rá!” – mondta, majd kiemelte: a szülei sosem tagadták ki a kis Gusztit. Csupán egy igen kellemetlen telefonbeszélgetés során mondta azt az édesapja, hogy „eddig volt és ne tovább! 42 éves vagy, fiam, elengedem a kezedet”.

Szeretném megkérni kis Gusztit arra, hogy legyen kedves, hagyjon fel azzal, hogy a médiában 15 perc hírnévért cserébe kiárulja a Bódi családot! Ennek ellenére nagyon szeretjük őt, és büszkék vagyunk rá mindazért, amit elért.

Azt is hozzátette, hogy a békülésre is van még esély.”Ha békülni szeretne, keressen fel valamelyikünket! Minden további nélkül nyitottak vagyunk erre, de neki kell megtennie az első lépést, méghozzá kellő tisztelettel, nem pedig támadó jelleggel”.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet