Bódi Guszti idősebbik fia azt nyilatkozta, hogy kitagadták a családból, ami miatt rengeteg bántó komment zúdult a családra.

A botrány abból indult ki, hogy bátyja egy főzőműsorban elpanaszolta, évek óta nem beszél a családjával, mert kitagadták őt. Az emberek azért estek neki Bódi Gusztiéknak, mert kifelé azt mutatják, a család mindennél fontosabb, miközben az idősebb Guszti perifériára került.

Bódi Csabi azt mondta, aggódik, milyen hatást gyakorolnak a bántó kommentek a szüleire. Azt is hozzátette, hogy családjával még mindig nyitottak a békülésre, de az első lépést neki kell megtennie.

Bors felkereste az idősebbik Bódi-fiút, aki bizonytalan volt abban, hogy megszólaljon-e, mivel nem számított rá, hogy előző nyilatkozatával ekkora gondot fog okozni.

Sajnálom, hogy a kommentek ilyen negatívan hatottak a családra. Nekem ők a legnagyobb emberek a világon. Be kell látni, hogy jobb ezt elengedni és hogy valószínűleg nem fogjuk tudni ezt megbeszélni úgy, ahogy kell.

“Szerintem már soha nem valósul meg az álmom, hogy újra benne legyek a családban. Anyuval már nem tudjuk tartani a kapcsolatot és már nagyon hiányzik…”

Mégsem keresem őt, mert nagyon szégyellem magam, amiért ilyen naiv voltam, és hogy csorbát ejtettem a család hírnevén

– vallotta be Bódi Guszti.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet