Bódi Margó néhai édesapjáról mesélt, és elmagyarázta, hogy mi volt az oka annak, hogy az apja nem kedvelte Bódi Gusztit.

Bódi Margó 15-16 éves volt, amikor édesapja elhunyt, ekkor már egy éve házasok voltak Bódi Gusztival, de a férfi haláláig nem szerette meg Margó választottját, írja24.hu.

Édesapám nem kedvelte Gusztit, haragudott rá, mert Guszti gitározott, és azt gondolta, soha nem lesz semmije. Azt mondta, ez az ember egy huligán

– emlékezett vissza. 

Apám infarktust kapott a vasútállomáson, ahogy ment haza Pestről a fekete vonattal. A Köztisztasági Hivatalnál dolgozott, huszonöt éves munkaviszonya volt.

“Elegáns emberként ismerték, aki szeretett jól élni, mindig fényes cipőt, szép ruhát hordott. Minden pénteken hazajött, hétfő hajnali négykor ment vissza dolgozni. A nagyecsedi vasútállomáson esett össze, de sajnos mire az orvos odaért, már nem élt. Nem tudtam tőle elbúcsúzni, váratlanul hunyt el” – árulta el. 

Ha édesapám élne, most biztos nagyon meglepődne, és örülne, hogy amiket Gusztiról gondolt, téves aggodalmak voltak. (...) Hiszek benne, hogy valahonnan lát minket és büszke ránk

– tette hozzá.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet