Bódi Margó arról beszélt, hogy hatvan felett is fittnek érzi magát.

Bódi Margó elmondása alapján több praktikája is van arra, hogy fitten tartsa magát, de úgy érzi, egyik-másik miatt gyakran kinevetik az emberek, írja24.hu.

Sokan nevetnek rajtam, amiért felmosom a konyhát, mielőtt megérkezik a segítségem, aki heti két alkalommal jön hozzánk takarítani, de én tényleg mindig ezt csinálom.

“Persze azért jut neki is munka bőven, de az mégse járja, hogy csak azért elhanyagolom a házimunkát, mert ő érkezik. Én egyébként este nem tudok elaludni, ha bármi van a mosogatóban, vagy szét van hagyva étel a pulton. Soha nem lehet tudni, hogy mi történik az éjszaka, ami miatt valaki jön hozzánk. Nem vagyunk már fiatalok, mint már mondtam és ha netán orvost kell hívni, hát ne azt lássa már, hogy kupi van” – magyarázta, hozzátéve, hogy mindig figyel a testmozgásra is, naponta öt kilométert gyakorol.

Ha véletlenül kimarad, sokkal gyengébbnek és fáradékonyabbnak érzem magam. Séta közben megy a fülembe valami jó muzsika és ha egy magasabb járdaszegélyhez érek, még egy kis step aerobic is belefér.

“Az útvonalamon már jól ismernek és rengetegen rám köszönnek, rám mosolyognak, ami szintén feltölt energiával. Hatvanegy éves vagyok, de most sokkal erősebbnek és fittebbnek érzem magam, mint ötvenéves koromban” – tette hozzá.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet