Bödőcs Tibor Londonból: „Ne üzengessünk, mert kínos”

Bödőcs Tibor, Magyarország egyik legnépszerűbb komikusa Londonban járt. Fanyar humorú videóbejegyzésből ismerhetjük meg az ő szemén keresztül a brit fővárost.

Bödőcs Tibor szüleinek címezve készített egy tényfeltáró videót, amelyben tanulmányozza a hanyatló nyugat társadalmát, kultúráját, időjárását, szokásait, de szakított időt a helyi sörökre is.

bodocs londonban online nezheto video
Bödőcs briliáns módon igyekszik elvegyülni a londoni forgatagban / Fotó: Humorista blog

„Itt sincs kolbászból a Big Ben, de ne higgyetek el mindet, amit a tévében mondanak” – figyelmeztet a humorista. Bödőcs hamar felismeri, hogy London a Talányos Képek a Falon Fesztivál-, a tetőn ragadt metrókocsik-, a postaládák-, és a kiba_ott nagy virágcserepek fővárosa is.

Bödőcs Tibor: “Újjáépítjük a Notre-Dameot – Felcsúton”

Bödőcs Tibor nem először bújt Orbán Viktor bőrébe. Először az Elios-lámpák körüli botrány idején. És most itt az újabb paródia, ezúttal nem videó, hanem fotó formájában. Bödőcs Tibornak nem ez volt az első videója a kampány-időszakban, a 2018-as országgyűlési választások kapcsán.

Természetesen Tibor nem érkezett üres kézzel Londonba. Tyúkkal szerette volna meglepni a szigetország uralkodónőjét, de Bözsi néni nem vette át a nagyvonalú ajándékot.

A Karinthy-gyűrűs komikusunk nem csak a verbális humorát csillogtatta meg zseniális videójában, hiszen „hülye járásával” a Monty Pyhtonok mozgáskultúrája előtt is tiszteleg. A ContextUs javasolja Bödőcsöt a Hülye Járások Minisztériumába!

via GIPHY

A stand-up komikus londoni tényfeltárása során segítségül hívott egy külhoni magyar leányzót is, aki első kézből számolt be a kint tapasztalható brexit előtti állapotokról.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Többször esik, mint nem esik[/perfectpullquote]

– állapítják meg közösen az időjárásról. Mint kiderült, a külhoni magyarok igyekeznek megőrizni nemzeti identitásukat, magyar barátokkal, magyar könyvekkel, a magyar nyelvvel és nem utolsó sorban, pedig Kispál-koncertre történő ellátogatással is.

Bödőcs: London Street View (Bödőcs Londonban)

bödőcs Feliratkozás: http://bit.ly/2pbrbJC Nézd meg Bödőcs összes videóját: https://bit.ly/3erHnk6 https://www.facebook.com/Bodocs.Tibor.humorista http://bo…

Bödőcsöt a londoni építészeti remekek és az architekturális sokszínűség is magával ragadta látogatása során.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Igen szépen kiépült. Nagyon jó lett. Szerintem nagyon jól megcsinálták, nagyon szépen kiépült[/perfectpullquote]

– összegzi Bödőcs a londoni street viewt.

Reméljük, hogy Bödőcs a búcsúszentlászlói és a londoni szösszenetei után további nagyvárosokkal is megismerteti rajongóit, és tovább bővíti street view tematikájú videóinak sorát.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból