Bödőcs Tibor, aki jelenleg talán a legnézettebb magyar humorista, új videót tett közzé, hangolódva a választásokra.

Bödőcs Tibornak nem ez volt az első videója a kampány-időszakban, a 2018-as országgyűlési választások kapcsán. Az előzőben Kovács András Péter barátját követte, ahol Gáboron és Emőkén keresztül hívta fel a figyelmet a választás részvételének fontosságára

Most Orbán Viktor bőrébe bújt, akit úgy parodizált Bödőcs Tibor, mint talán senki más korábban. A gesztusok, a retorikai eszközök, amiket a humorista használ, mind-mind azok az elemek, amelyek oly jellemzőek a miniszterelnökre.

A videó során egy ellenzéki sajtós cipőjébe bújik Hajdú Balázs, szintén humorista, a Dumaszínház tagja. Miért állítjuk ezt? Mert Orbán próbál elmenekülni előle, és az újságírónak nem nyitják ki az ajtót a FIDESZ kampányzáró-gyűlésére. Mind-mind olyan jelenetek, amelyek az elmúlt 8 évből legalább egyszer megtapasztalták a kormánnyal szemben kritikus médiamunkások.

Bödőcs Tibor humoristát meglepte a hódmezővásárhelyi kérdés

Hajdú olyan kérdéseket szegez (ál)Orbán Viktornak, ami éppen aktuálisnak mondható, és természetesen a legfájóbb pontok a FIDESZ-nek. A legsúlyosabbal indítja az “újságíró”:

Nem aggasztja a hódmezővásárhelyi eredmény?

De nézd meg a teljes videót alább:

Bödőcs: Villáminterjú Orbán Viktorral

https://www.facebook.com/Bodocs.Tibor.humorista https://www.bodocstibor.com