Bödőcs Tibor Móricz Zsigmond stílusában osztja ki Orbánékat – VIDEÓ

Bödőcs Tibor az egyik legnépszerűbb magyar humorista, aki nem rejti alá közéleti véleményét. Most az Addig se iszik könyvéből elhangzott felolvasóestjéből kaphatunk részletet, amelyben szétoltja Orbán Viktor rendszerét, a NER-t, méghozzá Móricz Zsigmond stílusában.

Bödőcs Tibor az a magyar humorista, aki az egyik legkeményebb kritikusa a humor és irónia oldaláról Orbán Viktor miniszterelnök rendszerének. Maga az időzítés is tökéletes, hiszen éppen tavaly volt az elsők között az Addig se iszik kötetbemutatója, amely a Margó Fesztivál keretén belül zajlott – az irodalmi eseménysorozat a napokban ért véget.

Addig se iszik: Ez már az olvasás szociológiája – Tudósítás / ContextUs

Az előző stand-upolást megszenvedte a humorista új kötete, “600 éves bibliává” aszott egy üveg vörösbor segítségével, ezt körbe is adta, felmerült, hogy elárverezhetné. A nagy masszából, akik hallgatják, a többség az, aki kijelentette, inkább meghallgatják őt, szóba jöhet a hangoskönyv is, de nem olvasnak.

De bújt már Orbán Viktor bőrébe is, amikor is olyan tűpontos paródiát tárt elénk Bödőcs Tibor, hogy csak kapkodjuk a fejünket.

Ilyen pontosan, mint Bödőcs Tibor, még nem parodizálták ki Orbán Viktort – VIDEÓ

Bödőcs Tibornak nem ez volt az első videója a kampány-időszakban, a 2018-as országgyűlési választások kapcsán. Az előzőben Kovács András Péter barátját követte, ahol Gáboron és Emőkén keresztül hívta fel a figyelmet a választás részvételének fontosságára. Most Orbán Viktor bőrébe bújt, akit úgy parodizált Bödőcs Tibor, mint talán senki más korábban.

Az Addig se iszik könyvből Bödőcs Tibor szeptember 28-i felolvasóestjén hangzott el egy negyedórás részlet, amiben a Művész Móricz stílusában meséli el a NER-t és azok “lovagjait”.

Névtelen
Bödőcs Tibor a szeptember 28-ai, Addig se iszik felolvasóestjén

Ezt osztotta meg a humorista:

Bödőcs: Móricz Zsigmond – Retyerutyák (“Addig se iszik” felolvasóest)

bödőcs Feliratkozás: http://bit.ly/2pbrbJC Nézd meg Bödőcs összes videóját: https://bit.ly/3erHnk6 https://www.facebook.com/Bodocs.Tibor.humorista http://bo…


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból