Bodrogi Gyulát így nyilatkozott az esetről.
Bár a Nemzet Színésze csak április 15-én lesz kilencven éves, szombaton, a Színházak Éjszakáján előre felköszöntötték. A Karinthy Színház ugyanis a rendezvény zárásaként egy meglepetés ünnepséget szervezett Bodrogi Gyula tiszteletére, ahol unokája és volt felesége, Voith Ági mellett többek között Koltai Róbert, Szilágyi Tibor, Straub Dezső és Balázs Andrea is köszöntötte.
Az esten a színész bal kezét felkötve jelent meg, ugyanis a Blikk megtudta, nemrég baleset érte őt a Nemzeti Színházban.
„Sajnos elestem. Jöttem le a színház lépcsőjén a színészbejárónál, amikor beakadt a sarkam és putty, már a földön is voltam. Ez nagyjából tíz napja történt – mondta, akit az esést követően azonnal orvoshoz vittek. – Alaposan megvizsgáltak, és ott derült, hogy elrepedt az egyik csontom. Az esés közben próbáltam védeni magam, ezért a bal kezemmel tenyereltem le, ezt viszont a csontom bánta. Azóta fel van kötve a kezem. Még nem tudom, meddig kell így hordanom, majd az orvos megmondja. A lényeg, hogy jól vagyok, ez csak egy kis baleset, amiből hamar rendbe jövök.”
A színészt ez a kellemetlenség sem tartja távol munkájától: a nézők holnap is láthatják a Nemzeti Színház Egri csillagok című darabjában, Szulejmán szultán szerepében. Sérülését pedig elmondása szerint senki nem fogja majd észrevenni a színpadon.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet