Bordogi Gyula elfogadta, hogy az életét fájdalmak között kell leélnie, azt mondta, az orvosok sem tudnak már segíteni a derékbántalmain.

Újabb díjat kapott Bodrogi

Bodrogi Gyula Betegsege
Bodrogi Gyula / Fotó: Dudás Szabolcs / Origo

A Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas Bodrogi Gyula hétfőn újabb díjat kapott. Páger Antal szülővárosában, Makón vette át az egykori színészóriásról elnevezett színészdíjat. Emiatt kereste fel a Star Magazin, és a színész elmondta, nagyon örül a díjnak, hiszenPáger Antalt is nagyon szerette. A beszélgetés során szóba került a 86. életévében járó színművész egészsége is.

A nagyobb betegségek elkerülik a színész

Bodrogi Gyula Betegsege2
/ Fotó: Dudás Szabolcs

Bodrogi Gyula elmondta, hogy nagyon örül, hogy a nagyobb betegségek eddig elkerülték. Már jó ideje mondogatja, hogy addig szeretne élni, amíg egészséges. Most viszont elárulta, hogy ízületi és gerincproblémái sajnos már vannak.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]A koromhoz illően fáj a derekam, ami – azt hiszem, – elkerülhetetlen. Az orvosok már nem tudnak ezzel mit csinálni, tűrni kell a fájdalmat.Már réges-régen elfogadtam, hogy így kell leélnem az életemet. Mit tudnék csinálni?Talán erre mondják azt, hogy ha felkelsz reggel és nem fáj semmid, akkor már nem élsz[/perfectpullquote]

– mondta Bodrogi. Azt mondta, mindezt leszámítva jó egészségnek örvend, ami azért is külön jó hír, mert – ahogy azt már korábban is mondta, – képtelen lenne a színház nélkül létezni, a végsőkig játszani szeretne.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk