A hét balfékjei: két rabló, akik a boltos javaslatára visszamentek este, mert akkor több pénz lesz a kasszában

Számos történetet hallottunk már olyan rablókról, akik nem álltak a helyzet magaslatán. A belga RTL televízió egy újabb gyöngyszemről számolt be.

A belga RTL televízió beszámolója szerint öt férfi ki akart rabolni egy e-cigarettát árusító üzletet kedd délután Charleroi-ban, a bolt tulajdonosa azonban azt tanácsolta nekik, hogy inkább jöjjenek vissza estefelé, mert akkorra már több pénz, akár 2-3 ezer euró is lesz a kasszában.

maxresdefault 2
Bud Spencer és Terence Hill sem járt jól tolvajokként

A trükk működött, a banda tagjai záráskor visszatértek, ám ekkor azonnal őrizetbe is vették őket a boltos által kihívott rendőrök, akik az üzlet hátsó részében várakoztak.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Láttam, hogy nem zsenikkel van dolgom. Olyan volt az egész, mint egy vígjáték. Ők a legrosszabb rablók Belgiumban[/perfectpullquote]

– mondta a boltos.

Az idei Arany Pálmát a Bolti tolvajok című film nyerte

Hirokazu olyan filmek elől happolta el az Arany Pálmát, mint a török rendező Nuri Bilge Ceylan The Wild Pear Tree ( A vad körtefa) és a dél-koreai Lee Chang-dong Burning című alkotása.

Az akció során öt gyanúsítottat vettek őrizetbe, egyikük még fiatalkorú.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból