Bon Jovi új albumának témája a társadalmi tudatosság lesz, írja a Variety.

A Rock and Roll hírességek csarnokának tiszteletbeli tagja, Bon Jovi kedd este jelentette be új albumának címét, amely árulkodik a várható megjelenéséről is. Az új lemez egyszerűen a Bon Jovi: 2020 címet viseli. „Választási év lesz, szóval miért ne? Nem teszek semmi rosszat” – nyilatkozta a zenész.

Bon Jovi 2020 1
Bon Jovi Bejelentette Jön Az Új Albuma / Fotó: Deseret News

Bon Jovi egy tengeren rendezett zenei fesztiválon lépett fel augusztus 26-án, amelyet egy Barcelona és Palma szigete között hajózó Norwegian Pearl nevű óceánjáró Stardust Theater-jében rendeztek.

Bon Jovi – It’s My Life (Official Music Video)

New album ‘2020’ out now https://BonJovi.lnk.to/2020-TheAlbum Follow Bon Jovi: Facebook: https://www.facebook.com/BonJovi Instagram: https://www.instagram.co…

A showműsorban olyan klasszikus dalok új változatai hangzottak el, mint a You Give Love a Bad Name, It’s My Life, vagy a Livin’ On A Prayer.

Lana Del Rey elárulta, mikor jelenik meg az új albuma, a Norman fucking rockwell

A zenész bejelentette a már nagyon várt hatodik nagylemezének megjelenési idejét és tracklistáját. Már négy hónapja tudtuk, hogy érkezik, csak még azt nem, mikor és milyen dalok hallhatók rajta.

Egy rajongói kérdésre a zenész elárulta, hogy melyek azok a slágerek, amelyekkel kapcsolatban azt kívánja, hogy bárcsak ő írta volna azokat. Bon Jovi a U2  Pride ( In the Name of Love), Bruce Springsteen Born to Run, Don Henley The Boys of Summer című számait hozta fel, illetve a Beatles-összest.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet