Mi történik, ha veszel három különböző párt, bezárod őket egy olcsó motelszobába, és eldobod a kulcsokat? Hát nem egy Love Island-remaket, az tuti. Helyette Bonobo új videóját kapod, ami a maga nemében magához híven tökéletes.

Hirdetés

A klipben a melankolikus zenész új számát, a Break Apartot vezeti fel, némi iróniával, hogy itt látunk közben három párt akik agyonölelgetik egymást. A Los Angeles-i rendező, Spencer Creigh ugyanabban a szobában vette fel a három pár jeleneteit (nyilván különböző időpontokban) úgy, hogy egy napra tévé, telefon és körömvágó nélkül kellett élnie minden szereplőnek.

Bonobo : Break Apart (feat. Rhye) (Alternative Video)

Latest album ‘Migration’ Out Now: http://bonobomusic.com Break Apart video directed by Spencer Creigh: http://www.spencercreigh.com 2018 Migration Live Shows – http://bonobomusic.com

Sikerült is megalkotni egy lenyűgöző, az unalom egy új fajtáját elénk táró videót, ami olyan intim és gyengéd, sokkal bensőségesebb, mint akármelyik reality show a tévében. Egyszerre tapasztalsz, mozogsz és létezel a videóval, ami nagyon hiteles és olyan nyugtalanító egyszerre, hogy betöri a magánéletünk zárt kapuit.
Meg akartam teremteni azt az érzetet, amikor nézőként inkább kukkolóként veszel részt a videóban
Hirdetés