Borat, azaz Sacha Baron Cohen kettős ügynököt alakít a Netflix-sorozatban

Sacha Baron Cohen egy izraeli kémet formál meg a Netflix The Spy című sorozatában, írja a The Wrap.

Sacha Baron Cohen kettős identitással rendelkező férfit játszik a Netflix The Spy (A kém) című sorozatában. A széria igaz történeten alapul: Eli Cohen az izraeli titokszolgálat (Mossad) kémje hosszú évekig fedett ügynökként dolgozott Szíriában, mint Kamal Amin Sabet.

sacha baron cohen the spy
A komikusként elhíresült Sacha Baron Cohen drámasorozatban bizonyítja színészi rátermettségét / Fotó: Slashfilm

Cohen számára egy idő után összemosódik a két élete közötti határvonal, hazudni kénytelen feleségének és gyerekeinek, hogy a hazáját szolgálja.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Egy férfi, aki nem akar többet, mint a hazáját szolgálni, de olyan jól végzi a feladatát, hogy nehezen tudja levetkőzni a kettős identitását[/perfectpullquote]

– nyilatkozott a Netflix Cohen karakteréréről. A sorozatban Noah Emmerich alakítja Cohen vezetőjét, míg feleségét Hadar Ratzon Rotem játssza.  Waleed Zuaiter, pedig egy szír tisztet alakít, aki úgy gondolja, hogy tökéletes szövetségesre talált Cohen személyében.

A király visszatér: Elvis Presley főszereplésével készül animációs sorozat

A Netflix bejelentette, hogy Elvis Presley halálának 42 évfordulójára felnőtteknek szóló animációs vígjátéksorozatot rendel Agent King címmel Priscilla Presley-től és John Eddie-től. A Netflix partnerei a projektben az Authentic Brands Group, Sony Pictures Animation, és Sony Pictures Television. A sorozatban Elvis Presley egy szuperkémet alakít, aki egy titkos kormányprogramban dolgozik, hogy felvegye a harcot a sötét erőkkel, amelyek rettegésben tartják az országot.

Az 1960-as években játszódó The Spy című sorozat hat epizódból áll, amely végigköveti Cohen beépülését a szíriai katonai vezetők körébe, hogy leleplezze a legnagyobb Izrael-ellenes összeesküvésüket.

The Spy – starring Sacha Baron Cohen | Official Trailer | Netflix

THE SPY, starring Sacha Baron Cohen, is inspired by the real-life story of former notorious Mossad agent, Eli Cohen, who successfully goes undercover in Syri…

A Homeland: A belső ellenség című sorozat rendezője, Gideon Raff készítette el a Sacha Baron Cohen főszereplésével szeptember 6-án debütáló Netflix-sorozatot is.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból