Véget ér Borbás Marcsi sikerműsora, a Gasztroangyal, amely a Duna TV legnépszerűbb műsora volt.

Véget ér a Gasztroangyal, Borbás Marcsi sikerműsora, amely a Duna TV legnézettebb műsora volt. A bejelentés szerint karácsonykor tűzik le a képernyőkről, és mint kiderült, Borbás Marcsi szakácskönyve továbbra is műsoron marad.

Borbás Marcsi Gasztroangyal Megszűnik
Borbás Marcsi, A Gasztroangyal Műsorvezetője / Fotó: Mtva

Borbás Marcsi 1995-ben bemondóként kezdett el dolgozni a Magyar Televíziónál, ahol később olyan műsorokat vezetett, mint a Játék határok nélkül, a Szombat Este című zenei műsor Rózsa Györggyel, a Zeneszombat, a Naprakész és a nagy sikerű Főtér című országjáró magazin. 2002-ben csatlakozott a frissen alakult Hír TV stábjához, 2011-ben azonban visszatért a köztévéhez, ahol Gasztroangyal című műsora hamar az egyik legnépszerűbb műsorrá vált.

Foodstyling – így kéne kinéznie minden receptkönyvnek / ContextUs

Hihetetlen, mi mindenre tudja inspirálni a konyha a művészeket, úgy tűnik, az ő szívükhöz is a gyomrukon át vezet az út. Vagy mondhatnánk: Foodstyling.

A Forbes azt írja, Borbás egy év türelmet kért a köztévétől kimerütségre hivatkozva. Ennek okán 2020-ra nem újította meg az MTVA-s műsorszerződését.

A Gasztroangyal epizódjainak elkészítése sok időbe és energiába kerül, a műsorvezető pedig a közeljövőben új projektjére kíván koncentrálni.

Ezen idő alatt a férjével közös cégük, a Stratcomm Kft. Egy.hu címmel egy új online portált indít cikkekkel, videókkal, amin Borbás is saját műsorral jelentkezik.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet