Eszem + Iszom GasztroArt Borbás Marcsi: „Szörnyű, én ebbe teljesen belebolondultam!”

Borbás Marcsi: „Szörnyű, én ebbe teljesen belebolondultam!”

Promóció

Borbás Marcsi, Magyarország ismert gasztroguruja és műsorvezetője nemrég bejelentette, hogy a Gasztroangyal műsora karácsony után egy évig szünetel. Ám mint írta, teljesen félreértették a mondanivalóját.

Promóció
- Advertisement -

Mint mi is beszámoltunk róla a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közlemény alapján, véget ér a GasztroangyalBorbás Marcsi sikerműsora, amely a Duna TV legnézettebb műsora volt. A bejelentés szerint karácsonykor tűzik le a képernyőkről, és mint kiderült, Borbás Marcsi szakácskönyve továbbra is műsoron marad.

Borbás Marcsi / Fotó: Krisztics Barbara

Gasztroangyal epizódjainak elkészítése sok időbe és energiába kerül, a műsorvezető pedig a közeljövőben új projektjére kíván koncentrálni.

Ezen idő alatt a férjével közös cégük, a Stratcomm Kft. Egy.hu címmel egy új online portált indít cikkekkel, videókkal, amin Borbás is saját műsorral jelentkezik. Viszont a nézőknek üzent: ne temessék a műsort, és minden félreértést szeretett volna eloszlatni.

FÉLREÉRTHETŐEN JELENT MEG, HOGY A GASZTROANGYAL MEGSZŰNIK ÉS HELYÉT AZ EGY.HU WEBOLDAL VESZI ÁT. Ennek az lett az eredménye, hogy sokan temetik a műsort, és lehetetlen elvárásokkal fordulnak az egy.hu felé. A Gasztroangyal megpihen, de közben a visszatérésen dolgozunk. (…) Az egy.hu pedig egy mindettől független webes vállalkozás, egy internetes magazin, amely remélhetően rengeteg értékes és szórakoztató pillanatot szerez majd nektek. Ne várjátok tőle a Gasztroangyal folytatását, ez teljes képtelenség lenne, hiszen a Gasztroangyal csak a Gasztroangyallal folytatható. Ugyanakkor azon dolgozom, hogy az egy.hu oldalon a Gasztroangyal-közösség minden tagja találjon magának izgalmas, fontos és elgondolkodtató tartalmakat!

írta a közösségi oldalán Borbás, aki már készül az új élmények gyűjtésére. Szerinte csak így lehet ezt csinálni, és szeretne feltöltődni.

Íme, ezek a legfurcsább külföldi karácsonyi ételkülönlegességek

Az almában még semmi szokatlan nincs. De ha belegondolunk, Kínában hivatalosan nem is tartják a karácsonyt, így hozzá kapcsolódó hagyományaik sincsenek. Ennek ellenére a karácsony megünneplése egyre népszerűbb arrafelé is, főleg a fiatalok körében. Újabban az a szokás kezd meghonosodni, hogy karácsony este színes papírba csomagolt almába faragott jókívánságokat, kedves üzeneteket adnak egymásnak az emberek.

Mivel az elmúlt években bejárta Magyarországot, rengeteget volt úton, érthető, ha az ünnepek alatt nem vágyik utazásra, ráadásul ingázik Budapest és az őrségi családi házuk között.

Azért síelni biztosan elmegyünk. Az őrségi házunk a hármas határhoz közel van, négy sípálya is található egyórányi útra. Jönnek hozzánk a barátok, a család, és egy kis munka is lesz a téli szünetben, mert fellépek a Csík zenekarral. A többi napra pedig nincs más vágyam, csak hogy szőhessek

– olvasható a Nők Lapja karácsonyi számában, írja az NLC. Mint kiderült, Borbásnak a fonalak a szenvedélye már gyerekkorától, magának kötött pulóvereket, amiért a bátyja folyton csúfolta, hiszen az esti tévénézés közben is végig a kötőtűket csattogtatta. Húsz éve pedig kitalálta, hogy meg akar tanulni szőni.

Gyönyörűek, ugye? Alig várom, hogy szőhessek belőlük valamit. #szeretekszőni #aszövéscsodálatos

426 Likes, 15 Comments – Borbás Marcsi (@borbasmarcsi_official) on Instagram: “Gyönyörűek, ugye? Alig várom, hogy szőhessek belőlük valamit. #szeretekszőni #aszövéscsodálatos”

„Azt gondoltam, ha majd lesz időm, akkor megtanulok mindent, még fonalat festeni is. Két éve volt egy csontátültetéses csuklóműtétem, és féltem, hogy kripli leszek. Úgy voltam vele, hogy ha akkor nem kezdek hozzá, akkor soha, ezért még béna karral elmentem egy tanfolyamra. (…) Két szövőszékem van és több mázsa fonalam. Bárhova megyünk nyaralni, síelni, biztos, hogy már útközben azt nézem, hol a fonalbolt. Szörnyű, én ebbe teljesen belebolondultam. A másik mániám a kert” – mondta a műsorvezető.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3