A brit miniszterelnök, Boris Johnson Hulk karakteréhez hasonlította a Brexitet, amire a Marvel-karaktert alakító Mark Ruffalo is reagált, írja a The Guardian.

Hulk lehet, hogy erős, de ő is a csapat részeként a legerősebb, állítja a Mark Ruffalo Hollywood-i sztár, aki minden bizonnyal többet tud a Marvel-szuperhősről, mint a brit miniszterelnök.

Mark Ruffalo Hulk
Mark Ruffalo Alakította Hulk / Fotó: Imdb

A színész, aki az elmúlt 12 évben alakította a dühkitöréseiről ismert zöld behemótot, reagált arra, hogy Boris Johnson Hulkhoz hasonlította magát az Európai Unióból való kilépés kapcsán:

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Hulk mindig megmenekült, bármilyen szorult helyzetről is volt szó és ez a helyzet most ezzel az országgal is. Október 31-én kilépünk, meg fogjuk tenni[/perfectpullquote]

– újságolta Boris Johnson. Mark Ruffalo tweet-ben reagált Johnson kijelentésére: „Hulk akkor a legjobb, ha összhangban van a csapattal” és a dühkitöréseit ellensúlyozza alteregója, Bruce Banner „tudományossággal és az észszerűséggel”.

Az angol beteg elszabadult, avagy Boris Johnson-gyorstalpaló

Végy egy kellően exhibicionista szélhámost. Adj neki nevet. Legyen mondjuk Alexander Boris de Pfeffel Johnson? Dehogyis. Nehogy így hívd. Túl hosszú. Inkább egyszerűen csak Boris. Boris Johnson. Hitesd el vele, hogy ő az emberi teremtés csúcsa, minden igazság tudója. A második eljövetel! Öltöztesd fel rendes ruhába, lehetőleg Armani-öltönybe.

A miniszterelnök kijelentése természetesen mém-cunamit idézett elő, filmjelenetekkel és idézetekkel, amelyből nem maradhatott ki az sem, amikor Johnson Hulkként fellök egy 10 éves gyereket, egy rögbimeccsen.

No Title

HULK SMAAAASHHH !!!!!! pic.twitter.com/td4qBpSMLP

Steve Barclay a Brexitért felelős titkár kiállt miniszterelnöke mellett: “Hulk győztes volt és nagyon népszerű. Inkább követek egy olyan karakter és vezető, mint Hulk; mintsem olyat, aki Csibefutamon vesz részt, ahogy Jeremy Corbyn.”

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet