Követem Közélet Boris „Brexit” Johnson Hulkhoz hasonlítja magát, ezt Mark Ruffalo...

Boris „Brexit” Johnson Hulkhoz hasonlítja magát, ezt Mark Ruffalo sem hagyta szó nélkül

Promóció

A brit miniszterelnök, Boris Johnson Hulk karakteréhez hasonlította a Brexitet, amire a Marvel-karaktert alakító Mark Ruffalo is reagált, írja a The Guardian.

Promóció
- Advertisement -

Hulk lehet, hogy erős, de ő is a csapat részeként a legerősebb, állítja a Mark Ruffalo Hollywood-i sztár, aki minden bizonnyal többet tud a Marvel-szuperhősről, mint a brit miniszterelnök.

Mark Ruffalo alakította Hulk / Fotó: IMDb

A színész, aki az elmúlt 12 évben alakította a dühkitöréseiről ismert zöld behemótot, reagált arra, hogy Boris Johnson Hulkhoz hasonlította magát az Európai Unióból való kilépés kapcsán:

Hulk mindig megmenekült, bármilyen szorult helyzetről is volt szó és ez a helyzet most ezzel az országgal is. Október 31-én kilépünk, meg fogjuk tenni

– újságolta Boris Johnson. Mark Ruffalo tweet-ben reagált Johnson kijelentésére: „Hulk akkor a legjobb, ha összhangban van a csapattal” és a dühkitöréseit ellensúlyozza alteregója, Bruce Banner „tudományossággal és az észszerűséggel”.

Az angol beteg elszabadult, avagy Boris Johnson-gyorstalpaló

Végy egy kellően exhibicionista szélhámost. Adj neki nevet. Legyen mondjuk Alexander Boris de Pfeffel Johnson? Dehogyis. Nehogy így hívd. Túl hosszú. Inkább egyszerűen csak Boris. Boris Johnson. Hitesd el vele, hogy ő az emberi teremtés csúcsa, minden igazság tudója. A második eljövetel! Öltöztesd fel rendes ruhába, lehetőleg Armani-öltönybe.

A miniszterelnök kijelentése természetesen mém-cunamit idézett elő, filmjelenetekkel és idézetekkel, amelyből nem maradhatott ki az sem, amikor Johnson Hulkként fellök egy 10 éves gyereket, egy rögbimeccsen.

Twitter / Account Suspended

From breaking news and entertainment to sports and politics, get the full story with all the live commentary.

Steve Barclay a Brexitért felelős titkár kiállt miniszterelnöke mellett: “Hulk győztes volt és nagyon népszerű. Inkább követek egy olyan karakter és vezető, mint Hulk; mintsem olyat, aki Csibefutamon vesz részt, ahogy Jeremy Corbyn.”

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3