Boris Johnson levágott fejével lépett fel a rapper, slowthai

A népszerű brit rapper, slowthai Fuck Boris feliratú pólóban és a miniszterelnök fejével a kezében lépett fel, írja a Dazeddigital.

Nagy port kavart slowthai eladása a Mercury-díj átadón, amikor a brit miniszterelnök, Boris Johnson levágott fejével jelent meg a színpadon.

slowthai boris johnson
A pimasz eladó, slowthai Boris-fejjel a kezében / Fotó: Dazed

A rapper Nothing Great About Britain című új albumáról, a díjra jelölt szerzeményét, a Doorman-t adta elő, és ehhez választotta a meghökkentő performanszot.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Bas**a meg Boris Johnson! Ba**ódjon meg minden! És nincs semmi nagyszerű Britanniában![/perfectpullquote]

– hangoztatta az előadó, az államférfi fejével a kezében.

slowthai rapper boris johnson levágott feje
Slowthai rapper / Fotó: Getty Images

A performansz házigazdája, Lauren Lavern sietve hozzátette, hogy slowthai egyéni nézeteit láthatta a publikum.

slowthai – Doorman (Hyundai Mercury Prize 2019)

slowthai performs Doorman live at the Hyundai Mercury Prize 2019. Watch more on BBC iPlayer.

Az eladóművész azóta már saját weboldalán piacra is dobta a Fuck Boris felirattal ellátott pólókat. Végül a fiatal rapper minden igyekezete ellenére sem nyerte el a Mercury-díjat, hiszen a kitüntetést a Dave nevű rapper kapta meg, Psychodrama című albumáért.

Boris „Brexit” Johnson Hulkhoz hasonlítja magát, ezt Mark Ruffalo sem hagyta szó nélkül

Hulk lehet, hogy erős, de ő is a csapat részeként a legerősebb, állítja a Mark Ruffalo Hollywood-i sztár, aki minden bizonnyal többet tud a Marvel-szuperhősről, mint a brit miniszterelnök. A színész, aki az elmúlt 12 évben alakította a dühkitöréseiről ismert zöld behemótot, reagált arra, hogy Boris Johnson Hulk hoz hasonlította magát az Európai Unióból való kilépés kapcsán: – újságolta Boris Johnson.

Slowthai később úgy nyilatkozott a Twitteren, hogy az előadása annak metaforája kívánt lenni, amit a jelenkori kormány tesz az országgal.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból