A brit miniszterelnök, Boris Johnson újabb házasság és gyermekáldás elé néz.

A brit miniszterelnök, Johnson és partnere, Carrie Symonds közös gyermeküket várják, írja a Vogue. A 31 éves Symonds, még júliusban költözött be a miniszterelnöki rezidenciába és máris megvan az eredménye.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]A miniszterelnök és Miss Symonds nagyon boldogok, hogy bejelenthetik eljegyzésüket és, hogy gyermeket várnak kora nyárra[/perfectpullquote]

– mondta a pár szóvivője.

Boris Johnson Carrie
Boris Johnson És Carrie Symonds / Fotó: Jeff J Mitchell

Symonds egy Instagram-posztban is megerősítette a híreket.

Az 55 éves Johnson, jelenleg még második feleségétől, Marina Wheeler-től való válását intézi, akitől két lánya és egy fia is született. Ezzel az elmúlt 250 évben, Johnson az első miniszterelnök, aki hivatalba lépése után házasodik majd meg.

Az angol beteg elszabadult, avagy Boris Johnson-gyorstalpaló

Végy egy kellően exhibicionista szélhámost. Adj neki nevet. Legyen mondjuk Alexander Boris de Pfeffel Johnson? Dehogyis. Nehogy így hívd. Túl hosszú. Inkább egyszerűen csak Boris. Boris Johnson. Hitesd el vele, hogy ő az emberi teremtés csúcsa, minden igazság tudója. A második eljövetel! Öltöztesd fel rendes ruhába, lehetőleg Armani-öltönybe.

Symonds egyébként a Konzervatív Párt kommunikációs vezetőjeként dolgozott, 2018 augusztusáig, jelenleg pedig egy óceániai élővilágát megóvó szervezet tanácsadóként tevékenykedik.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk