Egy orosz gyerek, Borisz Kiprijanovics azt állítja, hogy földönkívüli a Marsról, akit azért küldtek a Földre, hogy megmentse a bolygót a nukleáris megsemmisüléstől.

Édesanyja azt állítja, hogy gyermeke egyéves korában képes volt újsághíreket olvasni, ami miatt azt hitte, hogy rendkívüli képességekkel van megáldva, írja a DailyStar. De igazi rögeszméje a csillagászat lett, és határozott állításokat fogalmazott meg a Naprendszerrel kapcsolatban, beleértve azt is, hogy előző életét a Marson élte olyan marslakókkal, akik képesek voltak átutazni galaxisokat.

Azt is állítja, hogy a marslakók a föld alatt élnek, miután a bolygót majdnem kipusztította egy nukleáris háború. Borisz szerint ő egyike azoknak, akiket “Indigógyerekeknek” hívnak, akiket azért küldtek a Földre, hogy megmentsék az emberi fajt a kipusztulástól.

Borisz azt is állítja, hogy többször is meglátogatta a Földet az évek során, beleértve a Lemúriai korszakot is – ez a mitikus kontinens, amely elmélet szerint az Indiai-óceán alatt létezett évezredekkel ezelőtt.
Borisz Kiprijanovics Mars Csodagyerek Atomhaboru
Úgy tűnik azonban, hogy most eltűnt az anyjával együtt, ami tovább növeli történetének misztikumát. Egy újságíró úgy véli, hogy Borisz állami védelem alatt él egy távoli kis faluban.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet