Borkai Zsolt is elmondta a véleményét Tóth Gabi válásáról.

Tóth Gabi és új párja nem vesztegetik az időt, amióta az énekesnő és férje, Krausz Gábor a múlt hét szerdáján bejelentették a válásukat.

A Blikk megtudta, hogy az új férfi, a Fricska Táncegyüttes egyik tagja, Papp Máté Bence már abban a szentendrei házban lakik az énekesnővel, amit Gabi és a férje közösen vásároltak és újítottak fel.

A sztárséf azóta már kiköltözött, a kislányát pedig magával vitte az albérletbe, ahol új életet kezd. A válás hírét már több hazai sztár is véleményezte, köztük Sebestyén Balázsék, Kajdi Csaba és Lakatos Márk is.

Kapcsolódó cikk

Most Borkai Zsolt is sajátos stílusban fogalmazta meg a véleményét sztárpár válásáról. Győr egykori polgármestere a Népszavának így fogalmazott a vele készült interjúban:

“Megkérdezem, hogy az kiállhat (az emberek elé), aki isten színe előtt kimondta a boldogító igent, utána pedig elválnak egymástól? Vagy ezzel minden rendben van?” – tette fel a kérdést.
Mire így válaszolt a lap munkatársa: “Na, de a válás és a jachtozás nem ugyanaz” – jegyezte meg, majd Borkai kérdőn nézett: “Mitől nem?” – hangzott el a videóinterjúban.

Kapcsolódó cikk

Később Borkai leszögezte: nem érzi azt, hogy ő bűnösebb lenne, mint azok, akik elválnak. hogy ő bármivel bűnösebb lenne, mint azok, akik elválnak.
Egyébként a pedagógusnapon bármelyik győri iskolában kiállna a gyerekek elé beszédet mondani. A beszélgetés egyik apropója, hogy Borkai Zsolt júniusban bejelentette, hogy jövőre ismét indulna függetlenként Győr polgármesteri címéért.
Négy éve mondott le erről a pozícióról, ugyanis napvilágot láttak videók, melyeken üzletemberekkel és prostituáltakkal volt látható intim helyzetben az Adrián egy jachton. Az incidensről készült felvételek az akkori önkormányzati választások előtt nem sokkal kerültek ki.
Borkai kimondta: azért ment el a jachtra, mert “halandók vagyunk”, de a történteket később rendezni tudta a családjával. Úgy gondolja, az tehette volna kellemetlenné az ügyet, ha elvált volna.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet