Jó borzongást kíván a Stranger Things albuma Halloweenre

Halloween Sounds from the Upside Down egy 14 számot tartalmazó hanganyag a Stranger Things sorozat zeneszerzőitől. Garantált borzongást ígér.

Ha ijesztgetni akarod a szomszédaidat Halloweenkor, a Stranger Things zenéje a megfelelő választás a számodra. A Halloween Sounds from the Upside Down Netflixen futó sorozat második évadának számait tartalmazza.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””] Rejts el a hangszórót a bokorban, játszd le ezt a lemezt, és mehet az ijesztgetés   [/perfectpullquote]

mondta Kyle Dixon és Michael Stein sajtóközleményben.

Egészen mostanáig a zene csak bónusz letöltésként volt elérhető az iTunes-on az évad fő lemezével együtt. De keddtől a streaming szolgáltatóknál is meghallgatható. Azok a rajongók pedig, akik fizikai verziót szeretnének a hanganyagról, megvásárolhatják a sütőtök színű korongot.

St 201 202 Unit 0810 R Crop H 2017
Jelenet A Stranger Things Sorozat Második Évadából / Fotó: Jackson Davis / Netflix

A Stranger Things harmadik évada egyébként jövőre jön a Netflixre. Addig is hallgassuk Kyle Dixon és Michael Stein halloweeni albumát, a Spotify-on!  

Stranger Things: Halloween Sounds from the Upside Down (a Netflix Original Series Soundtrack)

Listen to Stranger Things: Halloween Sounds from the Upside Down (a Netflix Original Series Soundtrack) on Spotify. Kyle Dixon & Michael Stein · Album · 2018 · 14 songs.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból