Nézem Film Újabb ikonikus énekesről készül életrajzi film, most Boy George...

Újabb ikonikus énekesről készül életrajzi film, most Boy George kerül a filmvászonra

Promóció

A Culture Club ikonikus zenészének története megihlette a filmkészítőket. Életrajzi film készül Boy George pályafutásáról.

Promóció
- Advertisement -

Az MGM filmstúdió döntött úgy, hogy életrajzi filmet készít az ikonikus énekes, Boy George életrajza alapján, Sacha Gervasi író-rendezővel az élen. A produceri széket a Creed I.&II. filmeket is készítő Kevin King és Paul Kemsley foglalják el.

A Culture Club ikonikus énekese, Boy George / Fotó: Moviehole

Boy George a legújabb szupersztár, akinek az életét filmben dolgozzák fel. Freddie Mercury életrajza alapján készült Bohém rapszódia több mint 900 millió dollárt termelt és Oscar-díjat hozott Rami Malek számára. A Dexter Fletcher rendezte Elton John életrajzi film, a Rocketman pedig hamarosan startol a mozikban Taron Egerton főszereplésével.

Ez a második nagyobb zenés életrajzi film az MGM tervei között, hiszen Jennifer Hudson főszereplésével a soulzene királynőjének emléket állító Aretha Franklin-film is érkezik.

Korhatáros film készül Elton John életéről Rocketman címmel

Dexter Fletcher rendezi az Elton John-filmet, amit az Egyesült Királyságban május 24-én, az Egyesült Államokban pedig május 31-én mutatnak be. David Furnish, John férje producerként dolgozott az alkotáson. Rudi Dolezal készítette a videót 1991-ben Freddie Mercury utolsó szerepléséhez, a Queen These Are The Days Of Our Lives-ához.

Az egyelőre cím nélküli Boy George-mozifilm az ír munkáscsaládból származó fiú életét követi nyomon a ’80-as években sikeressé vált Culture Club banda nemzetközi sikeréig, írja a Deadline.

Culture Club – Time (Clock Of The Heart)

Check out the official music video for “Time (Clock Of The Heart)” by Culture Club Listen to more from Culture Club: http://cultureclub.lnk.to/Essentials Vote for your favourite 80s hit of all time: https://lnk.to/80BestHits Revisit the time when 80s pop ruled the world: http://www.udiscovermusic.com/stories/promised-you-a-miracle Stream a playlist featuring Culture Club’s hits of the 80s: https://CultureClub.lnk.to/80sPop Follow Culture Club & Boy George https://en-gb.facebook.com/boygeorgeofficial/ https://twitter.com/boygeorge https://twitter.com/realcultureclub http://www.boygeorgeuk.com/ http://www.culture-club.co.uk/ Music video by Culture Club performing Time (Clock Of The Heart) (2004 Digital Remaster).

A Grammy-díjas művész több mint 100 millió szólólemezt és 50 millió albumot adott el. A nevéhez kötődik továbbá a díjnyertes Taboo on Broadway és a London’s West End musicalek is.

Nincs alkalmasabb filmkészítő a feladatra, mint Sacha Gervasi, hiszen Ő érzelemmel és tisztelettel tudja elmesélni George önvallomásos történetét

– nyilatkozta az MGM vezetője, a rendezőről. A rendező szerint Boy George története piszkosul szórakoztató, de mégis ámulatba ejtő és inspiráló is. „Egyszerre érzem magam megtisztelve és izgatott is vagyok, hogy én vihetem vászonra” – monda Sacha Gervasi.

Promóció
ForrásDeadline
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3