Újabb ikonikus énekesről készül életrajzi film, most Boy George kerül a filmvászonra

A Culture Club ikonikus zenészének története megihlette a filmkészítőket. Életrajzi film készül Boy George pályafutásáról.

Az MGM filmstúdió döntött úgy, hogy életrajzi filmet készít az ikonikus énekes, Boy George életrajza alapján, Sacha Gervasi író-rendezővel az élen. A produceri széket a Creed I.&II. filmeket is készítő Kevin King és Paul Kemsley foglalják el.

boy george életrajzi film
A Culture Club ikonikus énekese, Boy George / Fotó: Moviehole

Boy George a legújabb szupersztár, akinek az életét filmben dolgozzák fel. Freddie Mercury életrajza alapján készült Bohém rapszódia több mint 900 millió dollárt termelt és Oscar-díjat hozott Rami Malek számára. A Dexter Fletcher rendezte Elton John életrajzi film, a Rocketman pedig hamarosan startol a mozikban Taron Egerton főszereplésével.

Ez a második nagyobb zenés életrajzi film az MGM tervei között, hiszen Jennifer Hudson főszereplésével a soulzene királynőjének emléket állító Aretha Franklin-film is érkezik.

Korhatáros film készül Elton John életéről Rocketman címmel

Dexter Fletcher rendezi az Elton John-filmet, amit az Egyesült Királyságban május 24-én, az Egyesült Államokban pedig május 31-én mutatnak be. David Furnish, John férje producerként dolgozott az alkotáson. Rudi Dolezal készítette a videót 1991-ben Freddie Mercury utolsó szerepléséhez, a Queen These Are The Days Of Our Lives-ához.

Az egyelőre cím nélküli Boy George-mozifilm az ír munkáscsaládból származó fiú életét követi nyomon a ’80-as években sikeressé vált Culture Club banda nemzetközi sikeréig, írja a Deadline.

Culture Club – Time (Clock Of The Heart)

Check out the official music video for “Time (Clock Of The Heart)” by Culture Club Listen to more from Culture Club: http://cultureclub.lnk.to/Essentials Vot…

A Grammy-díjas művész több mint 100 millió szólólemezt és 50 millió albumot adott el. A nevéhez kötődik továbbá a díjnyertes Taboo on Broadway és a London’s West End musicalek is.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Nincs alkalmasabb filmkészítő a feladatra, mint Sacha Gervasi, hiszen Ő érzelemmel és tisztelettel tudja elmesélni George önvallomásos történetét[/perfectpullquote]

– nyilatkozta az MGM vezetője, a rendezőről. A rendező szerint Boy George története piszkosul szórakoztató, de mégis ámulatba ejtő és inspiráló is. „Egyszerre érzem magam megtisztelve és izgatott is vagyok, hogy én vihetem vászonra” – monda Sacha Gervasi.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból